• Curierul de Hâncești

La Shopping cu Maria Munteanu

La ce prețuri putem găsi încălțămintea din magazinele noi deschise și din piața orașului Hâncești?Coco Chanel spunea "În orice situație păstrează-ţi tocurile, capul şi standardele înalte!"Anul acesta avem noroc de o toamnă liniștită și caldă, însă, totuși ne apropiem cu pași grăbiți de iarnă, deşi până vom ajunge la zăpadă ne vom confrunta pe alocuri cu ploi și vreme urâtă. Acest anotimp necesită investiții, desigur, pentru îmbrăcăminte și încălțăminte.

Pentru a vă aduce la cunoștință informații despre prețurile noilor magazine de încălțăminte din oraș, dar şi prețurile din piață, am fost într-o vizită de lucru în care am descoperit lucruri utile și interesante pe care vreau să le împărtășesc cu dvs., publicul consumator.Auzim adesea că încălțămintea pentru copii este la fel de scumpă ca a celor maturi. În această săptămână, pornim shopping-ul cu prețurile la încălțămintea pentru cei mici. În piață, o pereche de botine pentru băieței ar începe de la 250 lei și ar crește chiar până la 500 lei în dependență de modelul și calitatea acestora. În magazine putem găsi cizme de toamnă-iarnă pentru fetițe, pornind de la prețul de 169-209 lei până la 350 lei, însă aceste prețuri pot crește în dependență de calitatea, materialul și locul de importare a cizmulițelor. Modelele pot fi găsite în diverse culori și mărimi începând de la 20 până la 30 și chiar mărimea 36.

„Am cumpărat papucei pentru fetiță din unul dintre magazinele noi deschise din oraș. Prețul este accesibil, mărimile la fel, mi-a plăcut diversitatea modelelor și culorilor, însă calitatea lasă de dorit. După câteva zile de uz, acestea au început să ia o formă greşită pentru piciorul copilului. Din piață am procurat la un preț mai scump, însă mi-a plăcut calitatea și modul de purtarea a ghetuțelor.” – spune Iulia, locuitoare a orașului Hâncești.Ghetuțele și cizmulițele pentru femei, le putem găsi într-o gamă largă atât ca modele cât și ca calitate. Spre exemplu, cizmulițe scurte de toamnă pentru femei, le putem găsi la numai 230 lei în unele magazine specializate din oraș. prețurile cresc, la fel, în conformitate de calitatea acestora. Cizmulițele de iarnă încep de la 250, 400 lei și pot atinge chiar suma de 700-1000 lei. Pentru o încălțăminte bună, trebuie să investești.

„Pentru unii, prețurile sunt exagerate, iar pentru alții indisponibile complet. Noi, totuși, optăm pentru încălțăminte de calitate și suntem conștienți că încălțămintea bună necesită investiții. De obicei, cumpăr încălțăminte din magazinele specializate din Chișinău, însă am procurat și din piața orașului Hâncești, și am rămas destul de mulțumită ” – menționează Irina Neaga, or. Hâncești

Încălțămintea pentru bărbați este într-o gamă largă și variată atât în magazinele specializate, cât și în piață. Pornind de la ghete, adidași, botine, cizme și chiar bocanci, se găsesc în diverse modele și mărimi pe rafturile din piețele orașului Hâncești. Spre exemplu în magazine, botinele și ghetele de iarnă cu blăniță se pot găsi la prețul accesibil de numai 339 lei, dar cresc până la 600 lei. Modelele sunt diverse, iar mărimile sunt disponibile de la 40 până la 47.


„Sunt mulțumit de cele cumpărate. Ghetuțele procurate le port zilnic, sunt comode, utile și practice. Nu pot spune că sunt de cea mai înaltă calitate, de altfel nici prea mult nu au costat, însă le-am procurat pentru că mi-a plăcut modelul acestora, iar în acest magazin acestea aveau un preț mai redus decât pe rafturile din piață” – menționează Ion, locuitor al or. Hâncești.

În cele menționate mai sus, sper că v-am incitat curiozitatea și vă îndemn să intrați și dvs. în magazinele și piața din Hâncești, unde puteți găsi și alte lucruri utile și interesante.

Shopping plăcut!

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco