• Curierul de Hâncești

La Shopping cu Maria MUNTEANU

Care sunt prețurile mezelurilor și produselor din carne în magazinele specializate din orașul Hâncești?
În ultima vreme, magazinele de carne din orașul Hâncești vin să ne surprindă plăcut cu o gamă largă de produse din diverse tipuri de carne. Consumatorii orașului susțin că cele mai variate produse și bine vândute le putem găsi în magazinele specializate Rogob și Meat House. Fiind responsabilă de rubrica „La Shopping”, am făcut o vizită de lucru pentru a vă aduce în casele dvs. detalii despre calitatea, varietatea și prețurile produselor din aceste magazine.


Indiferent de anotimp și perioadă, mezelurile calitative sunt la mare căutare de către consumatorii fideli. Conform unor păreri, prețurile ar fi exagerate într-o anumită măsură, însă lumea continuă să cumpere indiferent de acest criteriu. Varietatea gamei de mezeluri, oferă posibilitatea de alegere după orice gust și preferință. Specialiștii menționează că mezelurile şi conservele nu sunt cele mai benefice produse pentru organismul uman deoarece acestea sunt frecvent îmbogăţite cu potenţiatori de gust şi coloranţi, pentru a determina aspectul şi gustul produsului respectiv. De asemenea, multe mezeluri au în compoziţie un procent ridicat de grăsimi, apă şi sare, nicidecum carne, element nutritiv care asigură vitamine şi minerale benefice.Printre varietatea largă de mezeluri se numără salamul Codru care are prețul de 88 lei per kg, salamul Cricova la prețul de 118 lei kg, salam de casă cu prețul de 124 lei per kg, pastramă de porc de Chișinău – 155 lei, salam de Moscova cu Coniac care are prețul de 275 lei, salamul Moldovenesc cu Vin Roșu – 245 lei, salamul de Odessa care este la prețul de 100 lei kg, salamul Doktorskaia la prețul de 81 lei kg, Lacta cu prețul de 80 lei kg, salam Cabanos 141 lei, pastramă de porc Pastorală cu prețul de 104 lei, safalade de vită – 82 lei, ruladă din carne de găină – 85 lei kg și altele, de menționat că aceste costuri sunt deja reduse la preț promoţional.

Din gama de carne proaspăta sau semi-pregătită se numără ceafa de porc care are prețul de 107 lei kg, mușchi de porc – 149 lei kg, cotletul de porc la preț de 109 lei kg, cotletul cu os costă 98 lei, carnea de vită tocată o putem găsi la prețul promoțional de 90 lei, iar cea de pui tocată la prețul de 85 lei. Fileul de pui costă 70 lei, cârnăciorii tradiționali din carne de porc și vită sunt la prețul de 85 lei kg, micii tradiționali – 85 lei, carnea pentru frigărui – 95 lei kg, la fel putem găsi și aripioare marinate cu prețul de 75 lei, iar gambele marinate sunt la prețul de 65 lei un kg.„Sunt mulțumită de produsele pe care le cumpăr de ceva vreme din magazinele specializate din Hâncești. Pentru mine este foarte important calitatea acestora deoarece acestea sunt consumate de copii mei. Mereu cumpăr produse proaspete, ținute într-un mediu curat și bine organizat. Îmi plac perioadele cu promoții și reduceri.” – spune Veronica Culcinschi, or. Hâncești.

„Ofertele accelerează în fiecare lună, noi ne străduim să păstrăm încredere și fidelitatea clienților noștri oferind zilnic în vitrinele noastre produse proaspete și de calitate într-o varietate diversă. Nu ezitați să intrați!” – menționează Liliana Ursu, manager.Produse de acest fel, le putem găsi desigur și în alte magazine din oraș și chiar în vitrinele market-urilor de alt fel. De asemenea, în cadrul acestor magazine putem găsi o gamă variată de cașcavaluri și plăcinte cu diverse umpluturi. Dacă sunteți pe fugă și doriți un mic dejun accesibil sau chiar un prânz copios, nu ezitați să intrați pentru a vă delecta cu o gamă de produse din carne gata pregătită pe care o puteți servi alături de o cafea chiar în incinta magazinelor.Rămâne să vă dorim Shopping plăcut!

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco