• Curierul de Hâncești

Laboratorul medical Invitro Diagnostics:

Invitro Diagnostics este una din cele mai mari companii medicale private din Republica Moldova, specializată în diagnosticul de laborator și oferirea de consultații medicale de specialitate.

Astăzi, Invitro Diagnostics deservește cu succes clienții săi în 8 centre medicale de recoltare a analizelor în Chișinău și unul în municipiul Hâncești, pe str. Mihai Hîncu 149.


Prin diagnosticul de laborator se efectuează cel mai mare volum privind colectarea informației despre starea de sănătate. Invitro Diagnostics este un laborator medical independent, dotat cu echipament de ultimă generaţie.

Noi efectuăm peste 2000 de cercetări, folosind tehnologii și metode avansate, care dau 100 % precizie la determinarea diagnosticului.

Laboratorul medical „Invitro Diagnostics” este un proiect național și deține în dotare cele mai moderne tehnologii ale industriei mondiale de laborator, exclusiv echipamente ale renumitelor brand-uri europene și americane; sunt folosite exclusiv teste și consumabile originale de la producător cu certificarea CE.

În circuitul de laborator „factorul uman" este complet eliminat datorită sistemului de testare automatizat, care asigură o precizie de 100% a analizelor medicale. Rezultatele și corectitudinea testelor efectuate de „Invitro Diagnostics” sunt confirmate de programele RIQAS / RANDOX - sistem internațional de evaluare externă a calității (Marea Britanie). Astfel, „Invitro Diagnostics” întrunește cerințele internaționale de control al calității în medicina de laborator.

Calitatea este complementată cu rapiditate: majoritatea testelor (95%) sunt efectuate imediat sau timp de o zi. Rezultatele sunt remise la adresa electronică a clientului, iar în „Cabinetul personal” pe www.invitro.md toate investigațiile medicale pot fi vizualizate on-line și sunt arhivate unde pot fi urmărite în dinamică.

În portofoliu are cea mai mare paletă de analize medicale (2 mii de teste): clinice, hematologice, hormonale, teste alergologice, analize anticorpi, biologie moleculară și testări genetice, citologice, histologice, markeri infecțioși (patologii autoimune ale ficatului), markeri cardiaci, markeri tumorali pentru bio-prognosticarea riscului de cancer (a glandei mamare, cancerul ovarian ș.a.), infecții urogenitale, pregătirea către sarcină, diagnostic de infertilitate masculină și feminină, teste noi si unicale.


Pe ce mizam și care sunt prioritățile?


De calitatea analizelor corecte de laborator depinde cel puțin 70% veridicitatea stabilirii diagnosticului. Tratamentul depinde mult de precizia și de interpretarea analizelor. Pentru noi e important, în primul rând – înalta tehnologie medicală de laborator. Folosim nu numai cele mai noi tehnologii de diagnostic de laborator, dar și cele mai avansate elaborări IT. În paralel, o mare atenție atragem și resurselor umane.


ÎN LABORATOR LUCREAZĂ SPECIALIȘTI DE EXCEPȚIE, CARE VĂ VOR CONSULTA ȘI VĂ VOR DESCIFRA DATELE TESTELOR, ELABORÎND O SCHEMĂ PERSONALIZATĂ DE TRATAMENT


În Invitro Diagnostics prețurile pentru servicii sunt menținute la un nivel minim de rentabilitate, oferind astfel acces la o diagnosticare calitativă a unui număr mai mare de pacienți.

Potrivit observațiilor noastre, Invitro Diagnostics nu a majorat prețurile după modificarea (creșterea) costului unor analize în Catalogul Național de Asigurare Medicală, iar unele sunt chiar mult mai ieftine.

Astfel, în Invitro Diagnostics nu numai calitatea și viteza de execuție, dar și prețurile la analize sunt mult mai accesibile. Calitate impecabilă, aplicarea celor mai moderne tehnologii, controlul permanent asupra calității și certificarea internațională permit oamenilor să prevină posibilele patologii și să-şi lungească semnificativ durata vieţii.


Care sunt argumentele în susținerea laboratorului Invitro Diagnostics?


  • În primul rând, majoritatea absolută a rezultatelor sunt gata în aceeaşi zi. Faptul dat este foarte convenabil și este important, în special atunci când există o nevoie urgentă de diagnosticare.

  • În al doilea rând, nu este necesar să veniţi personal pentru a primi rezultatele investigaţiilor. Toate informațiile pot fi trimise pe e-mail Dvs. și al medicului Dvs. Ele vor fi stocate pe contul închis al Dvs. de pe site-ul www.invitro.md.

  • În al treilea rând, centrul îşi deschide ușile de la 7:30 și lucrează până la ora 14:00. Acest lucru este făcut cu grijă pentru pacient – nu numai să reușească să treacă testele, dar şi să nu întârzie la serviciu, la școală, la o întâlnire de afaceri.

Personalul este faţa companiei


Vera Munteanu, medic consultant, endocrinolog: Laboratorul medical „Invitro Diagnostics” s-a deschis în Hânceşti în luna noiembrie 2017. Deşi avem o perioadă nu prea mare de activitate, am reuşit să ne impunem deja prin calitatea impecabilă, operativitatea şi precizia investigaţiilor de laborator, aprecieri făcute, de fapt, de pacienţii noştri.

Totodată, avem nişte preţuri accesibile, care evident satisfac oamenii care se adresează din toate satele raionului Hânceşti, dar şi raioanele din vecinătate. În marea majoritatea, rezultatele analizelor se fac într-o zi, iar pentru accesibilitate şi confidenţialitate, pacientul îşi poate vedea rezultatul online, după orele 17.00, pe e-mail-ul său personal sau al medicului curant. Consultaţia prealabilă a pacienţilor şi interpretarea rezultatelor analizelor se face gratuit. Foarte binevenite şi la preţuri accesibile sunt pachetele de analiză – bărbaţi 40+, femei 40+, planificarea familiei – bărbaţi/femei, dar şi analizele de prognoză, precum: investigarea markerilor oncologici, fibrozei hepatice, patologiei cardio-vasculare, funcţiei renale, etc., care evident pot depista precoce nişte maladii foarte serioase. Totodată, lunar avem pachete promoţionale la diverse investigaţii de laborator, în cazul cărora pacienţii beneficiază de nişte reduceri substanţiale.

Sănătatea este o comoară, dar din păcate, puţini ştiu să o preţuiască, de aceea pentru a o avea în permanenţă trebuie să o păstrăm, periodic s-o verificăm, de aceea vom fi bucuroşi dacă ne veţi trece pragul pentru efectuarea unor teste şi analize de laborator întru siguranţa sănătăţii Dvs. Pentru noi ca indicator de performanţă este satisfacţia pacienţilor, de aceea, acordarea unor servicii profesioniste şi de calitate sunt obiectivele strategice în activitatea noastră.”

274 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco