• Curierul de Hâncești

Locul şase în clasamentul Diviziei Naţionale

După un meci pierdut cu Zimbru şi unul egalat cu Dacia: Petrocub rămâne pe locul şase în clasamentul Diviziei Naţionale.

La sfârşit de noiembrie, pe stadionul orăşenesc din Hânceşti, a avut loc meciul din runda 17 între Petrocub Hânceşti şi Zimbru Chişinău. Deşi jocul a fost la limită, fotbaliştii hânceşteni nu au reuşit să egaleze, scorul fiind de 1:2 în favoarea echipei adversare.

Runda 18 din Divizia Naţională a luat startul cu meciul dintre Dacia Chişinău şi Petrocub Hânceşti. Echipa adversară s-a salvat de la o înfrângere ruşinoasă în partida cu Petrocub Hânceşti practic în ultimele minute. „Lupii-galbeni” s-au văzut conduşi în minutul 65 după golul lui Ştefan Burghiu, însă au egalat aproape de finalul meciului. Alexandru Bejan a stabilit rezultatul final de 1-1 în minutul 86.


Chiar dacă de nenumărate ori echipele lideri au fost privilegiate, fotbaliştii hânceşteni au jucat la nivel, ţinându-se pe poziţie până la finalul meciului.


Deocamdată, Petrocub rămâne pe locul şase în Divizia Naţională, însă urmează să ţină piept altor trei meciuri până la finalul anului 2016, cu Milsami Orhei, Academia şi S. Tiraspol.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco