• Curierul de Hâncești

Locul doi la box în Habarovsk

Locul doi pentru Dorin Bucșa la Turneul de box la clasa A din or. HabarovskÎncă un succes în palmaresul lui Dorin Bucșa care s-a clasat pe locul doi la Turneul de box la clasa A din oraşul Habarovsk, unde a cedat unui boxer rus. Rezultatul este totuşi unul considerabil, asta pentru că la turneul respectiv au participat boxeri din 20 de țări, boxeri de talie mondială, maeștri în sport de clasă internațională. 


„Chiar dacă mi-am urmat cariera în Spania, cel mai important discipol al meu rămâne a fi Dorin Bucşa pe care l-am antrenat opt ani la Hânceşti. Locul doi la un campionat atât de important spune de la sine. Dorin a obţinut titlul de maestru în Sport, titlu pe care deja îl are. Afirm cu certitudine că Dorin este un maestru de nivel înalt în proba pe care o practică. Rămâne să ne pregătim pentru drumul care duce sper Jocurile Olimpice din Tokyo”, a spus antrenorul de box, Igor Untilă. 


Menţionăm că Dorin Bucşa este un boxer cu o experienţă bogată: medaliat cu argint la ,,Campionatul European Scoleri - Cecenia 2010”, cu bronz la ,,Campionatul European-Bulgaria juniori 2012”, cu argint la ,,Campionatul European-Rusia, juniori 2013”, cu aur la ,,Campionatul European-Croaţia, tineret 2014”.


Două turnee de calificare pentru Jocurile Olimpice -Turcia si Azerbagian 2016, precum şi câştigător al multor turnee de clasa A. Locul 8 la ,,Campionatul mondial tineret 2015 –Bulgaria”. Medaliat cu bronz la ,,Campionatul European U-22, 2017”.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco