• Curierul de Hâncești

Locul III pentru un judokan din Hânceşti

Locul III pentru un judokan din Hânceşti la  Turneul Republican din CimișliaRecent, în oraşul Cimişlia s-a desfăşurat Turneul Republican de judo, unde au participat peste 170 de elevi cu vârsta cuprinsă între 10 – 17 ani, din toată republica, inclusiv  din municipiul Hânceşti.Turneul este consacrat memoriei lui Anatol Perciun, ostaș căzut în războiul din Afganistan.


Luptele în cele 9 categorii de greutate au demarat pe două tatami, cerinţele regulamentului Federaţiei Internaţionale de judo fiind strict respectate.


Astfel, din cadrul Şcolii raionale de sporturi Hânceşti, filiala Bozieni, au participat la competiţie şi au luat locuri premiante trei judokani: Sorin Foca, locul I, Andrei Postolache, locul II şi Maxim Brînza, locul III.


Ulterior, campionii și premianții la toate categoriile de greutate au fost premiați cu diplome, medalii și premii bănești. 


„Sunt bucuros că sportivii noştri au succese mari şi revin de la toate competiţiile cu premii şi locuri de frunte. Sunt mândru de activitatea antrenorului Valeriu Tacu din Bozieni care a creat o imagine de valoare în toată ţara. Vreau să specific că fratele lui Sorin Foca, Nicolae Foca, este de asemenea un judokan remarcat, care, mai mult de atât, este speranţa noastră la etapa olimpică”, a spus Sergiu Brăguţă, director al Şcolii raionale de sporturi din Hânceşti.


Menţionăm că Turneul Republican de lupte Judo, consacrat memoriei lui Anatol Perciun, ostaș căzut în războiul din Afganistan este la cea de - a 39-a ediție. În 2018, se va desfășura ce-a de-a 40-a ediție a Turneului, în aceeaşi localitate.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco