• Curierul de Hâncești

LT „Dm. Cantemir” din Crasnoarmeiscoe – la cei 15 ani de activitateVinerea trecută, la data de 25 octombrie, curent, în ajunul zilei de naștere al fostului domnitor al Moldovei, (anii de domnie martie-aprilie 1693 şi 1710 - 1711) vestit cronicar-istoric şi filosof Dimitrie Cantemir, în Liceul Teoretic Crasnoarmeiscoe, care-i poartă numele, s-a organizat un eveniment semnificativ – aniversarea celor 15 ani de la primirea statutului de liceu.

În calitate de oaspeți ai LT„Dm. Cantemir” au fost prezenți: Iurie Levinschi, vicepreședintele raionului Hâncești, Alexandru Todoseiciuc, primarul comunei Crasnoarmeiscoe, foștii directori care au stat în fruntea acestei instituții, precum și profesorii care au activat anterior, acum aflându-se la odihna binemeritată. Invitații au fost întâmpinați și salutați personal de gazda evenimentulu, directorul Diana Mladan. Echipa de organizare a sărbătorii a fost condusă de către directorul adjunct Tatiana Pomazanscaia.

„E admirabil faptul că elevii au venit la această sărbătoare memorabilă cu o pregătire excelentă, captivându-le atenția celor prezenți prin arta cuvântului, a poeziei, a dansului, dând dovadă de măiestrie și artă teatrală” – a declarat pentru CURIER, Elena Sprînceană, directorul adjunct al LT „Dimitrie Cantemir”.Directorul liceului Diana Mladan a făcut o retrospectivă a activităţii instituției și succesele ce le-a remarcat pe parcursul ultimilor ani. A apreciat înalt efortul profesional depus de actualul corp didactic și de dascălii care au modelat suflete de copii, au semănat semințe de adevăr în inimile lor mai mult de cinci decenii. În semn de profundă recunoștință acești maeștri au fost menționați cu diplome de onoare și flori.

Evenimentul a culminat cu multe idei de perspectivă și planuri de parteneriat pe viitor. Participanții au trăit emoții de bucurie și au rămas mulțumiți de desfășurarea evenimentului.


Cătălina DRAGOȘ

23 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco