• Curierul de Hâncești

„Mai regină decât floarea,/ Doar Femeia poate fi…”

Femeia este o fiinţă fascinantă, motiv pentru care ea a inspirat marii artişti în operele lor de artă, în muzică, în pictură, sculptură şi în cuvinte. Şi, totuşi, anumite calităţi, pe care le posedă unele femei, le fac să fie deosebite în ochii bărbaţilor, fiind admirate, curtate sau chiar purtate în braţe. Adeseori, ne întrebăm ce femei le plac, totuşi bărbaţilor, frumoase, înţelepte, gospodine, stilate, puternice, responsabile sau indulgente?


Care sunt acele trucuri care le-ar face pe femei să fie irezistibile în faţa bărbaţilor?

Şi ce complimente ne-ar topi inima, nouă, femeilor?


Ce ne-au răspuns bărbaţii şi ce cred femeile despre aceste lucruri, citiţi în articolul de mai jos.


1. Cum ar trebui să arate femeia ideală, în viziunea Dvs.?

2. Care sunt, după părerea Dvs., cele mai sigure metode care ar cuceri orice femeie?

3. Ce expresie, sau compliment, credeţi că ar topi inima oricărei femei?


Ce cred bărbaţii? Ce spun femeile?


Alexandru BOTNARI, primarul mun. Hânceşti:


1. În primul rând, feminină, adică blândă, răbdătoare, plină de bunătate şi sensibilă, calităţi caracteristice doar unei femei. În al doilea rând, să ştie ce vrea, să fie activă, să tindă mereu spre o îmbunătăţire a relaţiilor în familie, spre o avansare în carieră, spre o schimbare a aspectului fizic şi moral.


2. Să cucereşti o femeie nu este atât de simplu, de aceea eu cred că un bărbat, într-o relaţie cu femeia pe care doreşte s-o cucerească, trebuie să dea dovadă de deplină sinceritate şi dragoste, de susţinere maximă a partenerei în toate, pentru ca ea să fie motivată de a se simţi o femeie adevărată.


3. „Arăţi foarte bine şi eşti foarte drăguţă!”- e un compliment care, evident îi va crea o plăcere oricărei femei.


Anadela Tofilat, viceprimar mun. Hânceşti:


1. Umanitatea încă nu a definit modelul ideal. S-ar putea să nu existe, mai curând. Dar ca să nu credeţi că mă eschivez de la răspuns, am să zic aşa: o femeie ideală ar fi - un amestec echilibrat de inteligenţă, frumuseţe şi cumsecădenie. Important este faptul că femeia tinde spre ideal, că vrea să atingă mereu culmile perfecţiunii, că este în continuă căutare a frumosului în toate manifestările sale.


2. Sunt atât de diverse metodele, cât de diferite sunt şi femeile… De una sunt sigură: pentru fiecare femeie se potriveşte doar o anumită metodă, absolut individuală. Condiţie valabilă pentru toate metodele: sinceritatea şi sentimentul adevărat. În rest, depinde de creativitatea bărbatului, dar şi de gusturile femeii.


3. „Eşti atât de deosebită astăzi!” sau „Arăţi irezistibil!” sau… orice alt compliment venit din inimă, spus cu sinceritate şi la momentul potrivit.


Tatiana Solomon, directorul grădiniţei nr.1 ,,Albinuța” c. Sărata Galbenă:


1. După părerea mea, o femeie ideală ar trebui să fie atractivă, nu în sensul să fie foarte frumoasă sau să aibă o figură de model, ci să fie îngrijită, respectuoasă, înțelegătoare, să aibă răbdare să asculte, să-și iubească partenerul așa cum este el, indiferent cum arată, să fie grijulie și, nu, în ultimul rând, să fie inteligentă.


2. Ca un bărbat să poată cuceri o femeie, în primul rând, trebuie să fie inteligent, romantic, să aibă simțul umorului și să-i acorde unei femei cât mai multă atenție, și de ce nu, să fie imprevizibil.


3. Nu cred că este necesar să ți se spună un compliment cel mai important lucru ar fi un gest frumos făcut de partener și cred că asta ar înlocui orice cuvânt sau expresie.


Nina Cotovanu, directorul Centrului „Pasărea Albastră”:


1. O femeie cu o personalitate puternică, responsabilă și feminină în același timp, știind un echilibru între Carieră și Familie.


2. Cea mai sigură metodă este de a demonstra femeii ca este iubită sincer, așa cum este ea și să-i fie alături la bine și greu, adică nu prin vorbe, dar direct prin responsabilitate și susținere sufletească, acel sentiment de securitate care o face să se simtă „femeie”.


3. Expresia care m-a cucerit pe mine, după un divorț și în brațe cu un copil cu dizabilități: „Îţi voi fi alături la bine şi la greu. Te voi sprijini în momentele tale grele şi te voi ţine în braţe, ori de câte ori vei avea nevoie de două brațe iubitoare!”

Lucica Guştiuc, primar de Cotul Morii:


1. O femeie ideală cred că ar fi cea care ar întruni următoarele calităţi: Familistă, puternică, inteligentă, sufletistă, gingașă şi modestă.


2. Un bărbat va cuceri întotdeauna o femeie dacă va manifesta înțelepciune, respect, discreție şi respectiv dragoste.


3. „Frumuseţea, fineţea şi inteligenţa este ceea ce te defineşte. De aceea îmi placi aşa cum eşti!!”


Gheorghe Movileanu, consilier raional, local s. Ciuciuleni:


1. Bărbatul vizează la o femeie ideală, iar femeia - la un bărbat ideal. Dar, ei nu înţeleg, că Dumnezeu î-a creat de fapt în aşa mod, ca să se completeze unul pe altul. Relaţii ideale nu-s. Şi totuşi, misiunea unei femei este să nască şi să crească copii sănătoşi, să fie o soţie bună şi blândă, o prietenă adevărată căreia să-i poţi destăinui orice necaz sau problemă. Mai bine zis, să poată face orice, doar pe umerii ei se ţine întreaga casă, nu în zadar se spune: „Jupâneasa ţine casa, iar jupânul ţine drumul…” Sau după cum a spus un băieţel, atunci când a fost întrebat, ce vrea să devină când va creşte mare”, acesta a răspuns: „Să fiu bărbat , ca mama…”


2. Când eram mai tânăr, cuceream repede femeile, dar de când am îmbătrânit, mă cuceresc ele pe mine… De fapt, femeilor din toate timpurile, le-au plăcut să fie apreciate, să le spui că-s puternice, că-s frumoase şi deosebite, să le spui că le iubeşti. Complimentele, florile şi cadourile, dar şi laudele la adresa lor le fac irezistibile.


3. Dragi bărbaţi, în cazul în care, cu trecerea anilor, nu observaţi frumuseţea soţiilor dvs., nu uitaţi, că alţi bărbaţi au vederea mult mai bună… de aceea nu ezitaţi să le faceţi tot mai des complimente: „Anii trec, dar tu tot mai frumoasă eşti…” sau „Dragă, mă uit la copiii noştri, sunt frumoşi, deştepţi, harnici… Seamănă cu tine..”


Maria Bezer, directorul GM „Alexandru Donici”, Ciuciuleni:


1. Niciodată umilită, dar… iubită şi slăvită,/E femeia fericită! Aceasta-i va permite anume:/ Mereu să aibă înţelepciune, /Să fie mamă, gospodină,/Să fie rază de lumină/ Să fie înger de-nălţare/ Să fie ca o sărbătoare,/ Comoară şi bijuterie/ Cum IDEALĂ ar trebui să fie.


2. Folosind toată arta educaţiei, manifestată cu atenţie şi respect, cu sinceritate şi devotament, cu bunătate şi înţelepciune, cu omenie şi cu dragoste – bărbatul va cuceri cu siguranţă atenţia şi dragostea unei femei.


3. „Eşti frumoasă cum te-am cunoscut!”,„Arăţi ca o regină!” sau un buchet de flori care ar înlocui toate expresiile, şi i-ar aduce un zâmbet pe buze.


Gheorghe Lisnic, director Companiei de Asigurări „Asterra-Group” Hânceşti:


1. Fiecare dintre noi este diferit și respectiv are propriile viziuni asupra acestei întrebări, însă ceea ce mă vizează pe mine, atunci pot să spun cert, ca femeia ideală nu are parametri 90/ 60 /90, ci mai degrabă, are un sufet frumos şi cald, este înțelegătoare, este puternică și feminină în același timp.

2. Femeia este ceva deosebit, special și neînţeles, este un cosmos întreg, aşa că noi, toata viaţa, încercam să o descoperim și s-o înțelegem. După mine, cea mai sigură metodă de a cuceri o femeie este de ai arăta cât de speciala şi unică este pentru noi.

3. „Eşti energia care îmi dă putere, eşti aerul fără de care nu pot trăi, eşti cea care aduci primăvara în suflet, chiar şi în cele mai grele seri de iarna... Rămâi mereu la fel de frumoasă, tandră şi firavă precum te ştiu”. O primăvară frumoasă, dragele noastre femei!


Vladimir Gusco, consilier municipal Hânceşti:


1. Femei ideale nu sunt, ca şi bărbaţi ideali. Şi totuşi, fiecare dintre noi tinde să-şi găsească o parteneră cu nişte calităţi deosebite. Evident că. ar trebui să fie frumoasă, atrăgătoare, îngrijită, înţeleaptă, să manifeste răbdare şi înţelegere. Să fie o soţie înţelegătoare, o mamă extraordinară pentru copii şi o doamnă ireproşabilă în societate.


2. Pentru a cuceri femeia dorită, trebuie să fii sincer în relaţie, să-i cunoşti gusturile şi preferinţele, să-i cunoşti problemele şi bucuriile, să-i fii alături mereu, să o copleşeşti cu complimente, flori, şi cu diverse surprize plăcute, de ce nu… Manifestând dragoste şi atenţie sinceră faţă de ea, evident că toate acţiunile nu vor rămâne neobservate.


3. „Eşti cea mai bună în astă lume!”


Tatiana Todoseiciuc

273 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco