• Curierul de Hâncești

Microbuzul de pe ruta Cahul-Chișinău s-a răsturnat la Hâncești

Patru persoane au ajuns la spital, după ce microbuzul cu care se deplasau a derapat de pe traseu și s-a răturnat într-un șanț de pe marginea drumului. Accidentul a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:00, pe traseul Leova-Hâncești.

Din primele date reiese că șoferul microbuzului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, nu a ținut cont de condițiile meteorologice, a pierdut controlul volanului, iar microbuzul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

În urma accidentului, 4 persoane au fost transportate la spitalul raional Hâncești cu diferite traumatisme.


Solicitată telefonic, Cristina Vicol, ofițerul de presă al IP Hâncești, a declarat că microbuzul avea la bord 19 pasageri, iar accidentul a avut loc pe segmentul de drum dintre localitățile Sărata Galbenă și Cneazevca.

„Microbuzul a derapat de pe traseu, s-a izbit într-un copac și s-a răsturnat într-un șanț. La fața locului a intervenit poliția și o ambulanță. Patru persoane, trei bărbați și o femeie, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportați la Spitalul Raional Hâncești. Ceilalți pasageri s-au ales cu o sperietură zdravănă, dar au fost preluați de un alt microbuz și transportați la destinație”, a precizat Vicol.

Potrivit datelor Inspectoratului Național de Patrulare, în ultimele 24 de ore, pe traseele naționale au vut loc patru accidente rutiere, soldate cu 4 persoane traumatizate, iar altele trei au fost înregistrate dis-de-dimineață în capitală.

Pe teritoriul R Moldova activează în regim sporit 53 de echipaje mobile și 110 inspectori de patrulare pentru eficientizarea traficului rutier şi acordarea de ajutor conducătorilor, . 

Totodată, Inspectoratul Național de Patrulare informează că la această oră pe întreg teritoriul țării ninge viscolit. Echipajele de patrulare însoțesc autospecialele pentru deszăpezirea drumurilor și presărarea materialului antiderapant.


Trasee blocate nu sunt, însă transportul circulă cu greutate.

Totodată, atenționăm că din cauza viscolului starea drumurilor poate brusc să se schimbe.

Sursă : Deschide.md

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco