• Curierul de Hâncești

Ministrul Economiei Chiril Gaburici – într-o vizită la Hânceşti

Zilele trecute, într-o vizită de lucru la Hâncești a fost ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, care împreună cu primarul mun. Hâncești, Alexandru Botnari au vizitat noua patiserie din oraş precum şi drumurile aflate în construcţie.


A analizat necesităţile întreprinderii şi tei sale în teritoriu este de a se informa cu activitatea întreprinderilor mici şi mijlocii, subliniind importanța susținerii acestora ce au nevoie de personal calificat, pentru a-și extinde și dezvolta afacerile

A analizat necesităţile întreprinderii şi dl Botnari, pentru ca ulterior, după cum a menţionat d-lui, administrația publică locală să participe la susținerea și încurajarea întreprinzătorilor.

În acelaşi context, dl primar l-a însoțit pe ministrul Economiei și Infrastructurii în inspectarea lucrărilor de construcție și reparație a drumurilor din satul Mereșeni. Conform programului „Drumuri bune pentru Moldova”, în localitatea Mereșeni vor fi reabilitați 2,1 km de drum.

În discuțiile cu antreprenorii, drumarii, autoritățile publice locale și localnicii, ministrul a menționat necesitatea implicării tuturor părților la realizarea acestui proiect important pentru localitățile din Republica Moldova.

43 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco