• Curierul de Hâncești

Îngrozitor! Şi-a violat propria mamă?!

Recent, Procuratura r-lui Hâncești a pornit urmărirea penală  în baza căreia este cercetat un tânăr de 34 de ani din s. Sărăteni, c. Cotul Morii, învinuit de violența în familie și violul mamei sale, o bătrână de 76 de ani.

Tânărul agresor locuieşte împreună cu mama sa, o bătrână de 76 de ani în s. Sărăteni, în casa acesteia.


„Potrivit declaraţiilor bătrânei, în decursul mai multor ani, fiul, fiind în stare de ebrietate, o abuza fizic și psihic, punând-o permanent într-un pericol iminent de orice abuz, cum ar fi : aplicarea loviturilor peste diferite părți ale corpului, soldate cu vătămarea corporală ușoară, exprimarea de cuvinte injurioase în adresa ei, insultare, intimidare, amenințări verbale, distrugere demonstrativă  a obiectelor, etc.” – ne-a declarat pentru CURIER procurorul Vasile Disculţu.


   La sfârşitul lunii iulie, anul curent, certurile şi bătăile permanente s-au înteţit în familia lor, fiul fiind aproape zilnic în stare de ebrietate, o agresa fizic şi psihic pe sărmana bătrână, fapt ce a făcut-o să vină să depună o plângere pe adresa procuraturii, mărturisind mai multe detalii din „isprăvile” feciorului ei. Potrivit declaraţiilor procurorului, în seara zilei de 17 iunie, tânărul fiind în stare de ebrietate alcoolică și acționând intenționat în scopul satisfacerii poftei sexuale, a profitat de imposibilitatea victimei de a se apăra, datorată vârstei înaintate, şi prin constrângere fizică și psihică a întreținut un raport sexual forțat cu mama sa. Câteva zile mai târziu, profitând de imposibilitatea bătrânei de a se apăra, acesta din nou şi-a violat mama. Totodată, agresorul şi-a ameninţat mama că în cazul în care va spune cuiva de cele întâmplate o va ucide, apoi va incendia casa, iar el se va sinucide.


   „Acţiunile învinuitului se încadrează juridic în baza art. 171 alin. (2) lit. b2) din   Codul penal după semnele calificative „Violul, adică raportul sexual săvârşit prin constrângere fizică şi psihică a persoanei, săvârșit cu bună-știință asupra unui membru de familie”- ne-a specificat dl procuror.


   Potrivit organelor de drept, pentru faptele comise acesta riscă o pedeapsă privativă de libertate de până la 14 ani închisoare. La moment, bărbatul este cercetat în stare de arest.Cătălina Dragoș

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco