• Curierul de Hâncești

Noi cazuri de furt în raionul Hâncești


La 19 februarie, pe urme fierbinţi, au fost reţinuți trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 18 şi 27 ani, originari din raioanele Criuleni şi Hânceşti, suspectaţi de comiterea mai multor furturi şi răpiri de automobile, potrivit Inspectoratului de Poliţie Hânceşti.


Poliţiştii au stabilit că în noaptea de 18 februarie, curent, prin deteriorarea lacătelor de la uşi, indivizii au pătruns în trei gospodării din raionul Hânceşti de unde au sustras televizoare, bijuterii din aur, tablete, telefoane mobile şi alte bunuri materiale, cauzând părţilor vătămate o pagubă materială de circa 35000 lei.


Tot în această perioadă, suspecţii au răpit şi 2 automobile pe care le-au abandonat. Acestea, ulterior, au fost găsite şi restituite posesorilor. Pe aceste cazuri au fost pornite mai multe cauze penale pentru „Furt” şi „Răpirea mijlocului de transport ”.


Pentru a evita furturile din locuinţă şi a automobilelor, IP Hânceşti recomandă: dacă plecaţi de acasă sau lipsiţi pentru puţin timp, nu lăsaţi uşa neîncuiată; asiguraţi-vă ca uşa principală de acces în locuinţă să fie încuiată pe timp de noapte; fiţi atenţi ca în orice împrejurare să nu vi se fure cheile sau să le pierdeţi, dacă, totuşi, aceste lucruri vi s-au întâmplat, schimbaţi imediat lacătul uşii; dotaţi autoturismul cu un sistem de alarmă pe bază de sensori ce se aplică pe geamuri şi capote; nu lăsaţi cheile în contact etc.


0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco