• Curierul de Hâncești

O şoferiţă din Logăneşti a decedat într-un accident produs în timp ce a suferit un atac de cordUn accident care s-a soldat cu decesul unei persoane a avut loc vinerea trecută pe traseul Hânceşti-Logăneşti. Şoferiţa, căreia i s-a făcut rău în timp ce conducea, a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat în pilonii de pe marginea traseului. Aceasta a decedat pe loc.

În gravul accident de vineri dimineaţă, 19 iunie, a fost implicată şi o fetiţă de 7 ani, care era pasageră în automobilul condus de victimă. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la Spitalul raional Hânceşti în stare gravă.

„Imediat la faţa locului s-a deplasat grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Hânceşti, care a stabilit că un automobil de model Ford Fiesta, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 50 ani, a derapat de pe carosabil şi s-a inversat. Şoferiţa a pierdut controlul volanului şi s-a tamponat în nişte piloni de pe marginea drumului. În urma impactului, femeia a decedat pe loc, iar o fetiţă de 7 ani, care se afla cu soferiţa în mijlocul de transport, a fost transportată în secţia de reanimare a Spitalului raional Hânceşti” - a declarat pentru CURIER ofiţerul de presă al IP Hânceşti, Cristina Vicol.

Poliţia investighează cazul pentru a stabili toate circumstanţele accidentului. S-a stabilit că femeia avea probleme de sănătate cu inima şi, în timp ce se deplasa cu maşina, a suferit un atac de cord.

Livia CONDREA

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco