• Curierul de Hâncești

O sală de box modernă pentru Hânceşti!

Duminică, 7 iunie, în oraşul Hânceşti, a avut loc inaugurarea sălii sportive specializate în box şi K-1. La eveniment au fost prezenţi: directorul sălii de box, Igor Untilă, deputatul PLDM, Grigore Cobzac, precum şi liderul acestei fracţiuni, Vlad Filat, sportivi, dar şi oameni de rând.


Construcţia sălii a demarat în octombrie 2014, pentru lucrările căreia  Consiliul raional Hânceşti a alocat 3 mln 350 mii lei. Suprafaţa clădirii este de peste 200 m², ce include: o sală de antrenamente cu ring de box şi inventar sportiv de calitate, 3 săli de odihnă pentru sportivi, cabinet medical, vestiare şi blocuri sanitare. În curtea sălii sportive este amplasat un ring de box pentru antrenamentele de vară, precum şi amenajată o pistă de alergare din cauciuc şi tribune cu o capacitate de cca 200 persoane.


  Grigore Cobzac, fostul preşedinte al raionului Hânceşti, a menţionat că este o sală modernă, dotată cu echipament sportiv de calitate. „Mă încearcă un sentiment de împlinire pentru că, începând de azi, tinerii vor avea o sală special amenajată, unde se vor putea antrena.” Dânsul a specificat că la moment este în derulare şi proiectul care vizează construcţia Sălii Polivalente din Hânceşti.


  Directorul sălii de box a exprimat cuvinte de mulţumire tuturor celor implicaţi activ în deschiderea acesteia şi a punctat că această inaugurare este aşteptată din anul 1986.

  În semn de mulţumire pentru rezultatele remarcabile şi anume pentru  contribuţia adusă în promovarea sportului, Igor Untilă, a fost decernat cu o   Diplomă de gradul II, semnată de către premierul Chiril Gaburici.


  După inaugurare, boxerii şi luptătorii de K-1 şi-au încercat forţele în ring, iar câştigătorii au fost premiaţi cu diplome şi cupe.

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco