• Curierul de Hâncești

OP Sărata Galbenă - condiţii de activitate la cel mai înalt nivel

La începutul săptămânii curente, împreună cu şeful Centrului de Poştă Hânceşti, Alexandru Şchiopu, am vizitat Oficiul Poştal (OP) Sărata Galbenă, angajaţii căruia, de ceva timp, se bucură de condiţii de muncă la cel mai înalt nivel, graţie reparaţiei capitale a sediului.


Acum, angajaţii oficiului se bucură de o sală nouă, dar şi de o sală de odihnă, iar beneficiarii – de o sală de aşteptare, dotată cu scaune şi chiar un televizor.

“Pentru reparaţia capitală şi procurarea mobilierului la OP Sărata Galbenă, ÎS “Poşta Moldovei” a investit cca 100 mii lei, o contribuţie în acest sens venind şi din partea primăriei localea specificat Alexandru Şchiopu, adăugând că angajaţii au fost dotaţi cu uniforme, iar poştaşii, din partea sindicatelor de ramură - cu biciclete.

“Ne bucurăm că oficiul nostru a fost reparat capital, este foarte plăcut să vii la serviciu şi să deserveşti beneficiarii într-un sediu frumos amenajat. Atunci când beneficiezi de condiţii, îţi faci munca cu mai multă plăcere. În acest sens, ţin să aduc mulţumiri din partea mea şi a colegilor mei dlui Alexandru Şchiopu, pentru susţinere, înţelegere şi colaborare” a menţionat şefa OP Sărata Galbenă, Larisa Lozovoi.

“Din 2014 şi până la moment, în r.Hânceşti au fost reparate 13 oficii poştale, dintre care 7 au fost reparate capital, cu mutarea sediului într-un local mai eficient. În anul curent, sunt în proces de reparaţie alte 7 oficii, dintre care 4 capital (Bozieni, Cioara, Stolniceni şi Caracui) şi 3 în reparaţie curentă (Pereni, Păşcani, Mireşti). Sperăm ca, până la finele anului, reparaţia acestor oficii să fie finalizată. De asemenea, este planificată reparaţia capitală a OP Cărpineni, pentru aceasta fiind alocaţi 400 mii lei. Ţin să menţionez faptul că, ÎS “Poşta Moldovei” a dotat cu mobilier nou sediile OP Sărata Galbenă şi Pervomaiscoe, iar CP Hânceşti (sediul administraţiei),

oficiile Hânceşti, Dancu, Fîrlădeni, Lăpuşna, Cărpineni şi Ciuciuleni au fost dotate cu mobilier achiziţionat de ÎS “Poşta Moldovei” în urma lichidării fostei Bănci de Economii. Dacă în oficiile Leuşeni şi Pervomaiscoe reparaţiile s-au efectuat de către brigada de constructori a Poştei Moldovei, atunci în toate celelalte oficii lucrările au fost făcute cu forţele proprii, mai exact, de către şoferii şi însoţitorii Centrului de Poştă Hânceşti: Anatolie Ivanov, Nicolae Olaru, Gheorghe Olaru, Nicolae Simionel şi Petru Homiţchi”a menţionat directorul CP Hânceşti Alexandru Şchiopu.

Dl Şchiopu a ţinut să menţioneze şi buna colaborare a CP Hânceşti cu primarii din teritoriu, în deosebi cu primarii din localităţile: Sărata Galbenă, Fîrlădeni, Stolniceni, Sofia, Ciuciuleni, Drăguşenii Noi, Bozieni, Cioara şi Caracui.

“Mulţumim administraţiei ÎS “Poşta Moldovei” pentru crearea condiţiilor optime lucrătorilor poştali din teritoriu, dar şi administraţiilor publice locale, care sunt receptive şi colaborează cu noi pentru ca cetăţenii din localitate să beneficieze de servicii de calitate în sedii amenajate şi bine dotate”a spus în încheiere directorul CP Hânceşti, Alexandru Şchiopu.


Elena ZAIŢEV

84 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco