• Curierul de Hâncești

Pentru accidentarea mortală a doi soți din Buțeni, un tânăr din Hâncești este dat în căutare

Un bărbat de 26 de ani din orașul Hânceşti, care acum doi ani a accidentat mortal doi soţi în apropiere de satul Buţeni, este anunțat în căutare. Recent, acesta a fost condamnat la 7 ani de închisoare, iar la pronunţarea sentinţei el nu a fost prezent și nici nu este de găsit.

„În seara de 3 noiembrie 2012, conducând în stare de ebrietate automobilul de model Volkswagen, tânărul a ieşit pe contrasens şi a tamponat frontal o motocicletă care se deplasa regulamentar – a spus procurorul Igor Lamba. În urma impactului, motociclistul cu soţia sa au fost aruncaţi la câţiva zeci de metri pe un imaş, decedând în urma leziunilor grave.Bărbatul a declarat că în acea zi servise o bere, după care, împreună cu doi prieteni, a pornit spre discoteca din satul Buţeni.” – a încheiat procurorul.


Instanţa de judecată l-a condamnat la 7 ani de închisoare, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 5 ani. De asemenea, drept prejudiciu moral şi material cauzat prin infracţiune, instanţa a dispus încasarea în folosul succesorului părţilor vătămate, în grija căruia au rămas cei doi copii ai victimelor, suma de 101 406 lei.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco