• Curierul de Hâncești

Persoanele cu dificultăți auditive, antrenaţi în jocuri de masăCu prilejul zilei internaționale a persoanelor cu dificultăți auditive care se marchează la data de 28 septembrie, AO„Asociația Surzilor din Republica Moldova” în cooperare cu Asociația Nevăzătorilor din Hâncești, au organizat joi, 3 octombrie o manifestare dedicată persoanelor cu dificultăți auditive.

La eveniment au fost prezenți oficialități din ţară şi raion, precum președintele Asociației Surzilor din Republica Moldova – Lopatiuc Ruslan, Olga Soltan, specialist principal în problemele persoanelor cu dezabilități, Vera Dudco, președintele filialei teritoriale „Moldova Sud” și Vasile Rujanschi, președintele Asociației Nevăzătorilor din Hâncești.

Persoanele cu dificultăți auditive din Hâncești au concurat la măiestria jocului de şah şi dame, precum şi la tenisul de masă.

Dl Rujanschi a menționat că aceste întâlniri sunt o onoare pentru întreaga asociație și este încântat în fiecare an să participe la organizarea acestui eveniment. „Sunt bucuros atât eu cât și întreaga asociație să mă reîntâlnesc cu Dvs., pentru că oamenii cu dezabilități, sunt oameni speciali care ne oferă lecții prețioase de viață. Le dorim multă sănătate!” - a mai adăugat Vasile Rujanschi.

„Avem o deosebită plăcere să cooperăm și să colaborăm cu Asociația Nevăzătorilor din Hâncești pentru un frumos act de caritate, făcut unor persoane deosebite. Participanților le dorim mult succes, distracție plăcută și multă sănătate” - a menționat Vera Dudco, președintele filialei teritoriale „Moldova Sud”.

Amintim că acest eveniment se organizează anual și este deja la ce-a de-a V-a ediție.


Maria MUNTEANU

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco