• Curierul de Hâncești

Petrocub a învins-o pe Zimbru

FC Petrocub învinge pentru a doua oară în istorie echipa Zimbru, scor 2-1, și rămâne la opt puncte în spatele lui Milsami. Totodată, echipa din Hâncești s-a distanțat la șapte puncte de ocupanta locului 4, Speranța, scrie sporter.md

Ivanov a deschis scorul în minutul 39, dar Zimbru a egalat în ultimul minut al primei reprize, prin Stână. După pauză, Ambros a adus victoria pentru Petrocub, în minutul 51.


„A fost un meci în care băieții trebuiau să dea dovadă de caracter și le-a reușit acest lucru. Noile achiziții sunt doar de două zile la noi și sunt sigur că ne vor ajuta. Îi mulțumesc și lui Jessie că și-a manifestat intenția să continue la Petrocub.

Suntem o familie unită. Nu în ultimul rând, le mulțumesc și celor care ne susțin”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

În celelalte partide ale etapei a 14-a s-au înregistrat rezultatele: Milsami – Dinamo-Auto 4-0, Sfântul Gheorghe – Speranța 2-2 și Sheriff – Zaria 5-1. Următoarea etapă va avea loc pe 4 august.

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco