• Curierul de Hâncești

Poliţiştii alături de copiii din Hânceşti

De Ziua copiilor - alături de colaboratorii de poliţie!De Ziua Internațională a Copiilor şi angajații Inspectoratului de Poliţie au organizat și desfășurat în mun. Hânceşti mai multe activități cultural-sportive dedicate copiilor. 


Adunaţi în Teatrul de vară din Parcul central Hânceşti, cei mici au putut descoperi o parte din mijloacele specifice profesiei de poliţist. Copiii au avut posibilitatea să facă cunoştinţă cu expoziţia de arme, echipament şi tehnica din dotare, arătându-se interesaţi de construcţia şi caracteristicile tehnico-tactice ale acestora.


Din program nu a lipsit nici întreaga prezentare a autospecialei de lucru a pompierilor, organizată de angajaţii Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. Totodată, toți participanții la eveniment au avut ocazia să facă cunoştinţă cu câinele poliţist prezentat de angajatul Centrului Chinologic. 


Angajații poliţiei au pregătit şi un şir de jocuri distractive pentru copii, la care aceştia au participat activ împreună cu însoţitorii lor, primind în dar cadouri - dulciuri și fructe. Cătălina Dragoș

1 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco