• Curierul de Hâncești

Primarul de Hânceşti l-a premiat pe Dorin Goţonoagă

Judokanul Dorin Goţonoagă a fost premiat de către primarul municipiului HânceştiSportivul Dorin Goțonoagă, a fost nominalizat de către autorităţile publice locale în cadrul zilelor municipiului Hânceşti, şi pentru că se afla la o competiţie în acea perioadă, primarul de Hânceşti, Alexandru Botnari i-a oferit săptămâna trecută o Diplomă de Onoare pentru „cel mai bun sportiv al localităţii”. Despre succesele tânărului şi efortul depus în scopul unor performanţe remarcabile aflaţi chiar de la antrenorul tânărului judokan, Mihai Buiuc.


„Dorin practică lupta Judo de aproximativ 14 ani. În acest răstimp a obţinut mari succese, actualmente fiind Maestru în sport, membru al clubului sportiv „Petrocub” Hânceşti, membru al Lotului Naţional de Judo. În cariera sa sportivă a reuşit să devină campion al Republicii Moldova la Judo, premiant al Campionatului European de tineret în Oberwart, Austria.


În acelaşi context, Dorin a obţinut medalia de bronz la Grand Prix din Dusseldorf, Germania la categoria de 81 kg. Avem mari speranţe în ceea ce ţine viitorul lui Dorin, întrucât săptămâna aceasta pleacă la Bucureşti, România unde va avea loc „European Judo Open”, ulterior acesta va merge în perioada de 17-25 august la universiada din Tai Pei. Direcţia spre care muncim intensiv este, evident, drumul spre Jocurile Olimpice din Japonia, anul 2020”, a conchis antrenorul.


Totodată, primarul de Hânceşti l-a felicitat pe Dorin Goţonoagă cu succesele obţinute şi i-a adresat un mesaj de încurajare. 


„Numele municipiului nostru este cunoscut departe peste hotarele ţării datorită unor sportivi performanţi şi ambiţioşi, Dorin este unul din ei şi noi, ca şi autoritate locală, nu putem să nu ne mândrim cu victoriile şi gloria adusă localităţii. De aceea, vin cu ferma convingere că atât Dorin, cât şi alţi sportivi talentaţi vor cuceri multe alte ţări, multe alte medalii şi premii iar noi, autorităţile publice locale vom fi mereu un sprijin pentru aceştia”, a încheiat Alexandru Botnari. Elena Golubnic

1 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco