• Curierul de Hâncești

Rodica Rachiu – „Pedagogul anului 2019”Săptămâna trecută, în LT „Ştefan Holban” Cărpineni s-a desfăşurat etapa raională a concursului „Pedagogul anului 2019”. A devenit o tradiţie ca etapa raională să aibă loc în instituţia de învăţământ de unde vine câştigătorul concursului din anul precedent, care în 2018 a fost Sergiu Mandiş, profesor de istorie, deţinătorul locului II la etapa republicană.

La etapa raională a concursului au participat nouă concurente atât din ciclul preşcolar, cât şi cel preuniversitar, care s-au confruntat în cadrul mai multor probe, ce le-au pus în valoare competenţele de pedagogi. Cea mai bună prestaţie a fost, însă, a profesoarei de limbă şi literatură română din LT „Şt. Holban” Cărpineni, Rodica Rachiu.

Directorul LT „Şt. Holban”, Tamara Macari, a menţionat că instituţia se mândreşte cu faptul că, deja al doilea an consecutiv, deţinătorul locului I este din liceul Cărpineni, urându-i câştigătoarei succese la etapa republicană, unde va reprezenta atât liceul, cât şi raionul.

Elena ZAIŢEV

130 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco