• Curierul de Hâncești

Să marcăm împreună Zilele municipiului Hânceşti!

Primarul Alexandru Botnari împreună cu colectivul primăriei municipale invită toţi cetăţenii oraşului şi oaspeţii acestuia să marcheze împreună la data de 5 şi 6 mai Zilele municipiului Hânceşti.

Pe parcursul celor două zile de sărbătoare vă aşteaptă un program de excepţie cu diverse activităţi culturale, inclusiv un parc de distracţii pentru copii instalat chiar în faţa primăriei, concerte ale colectivelor artistice din oraş, un concert la Teatrul de vară cu participarea compozitorului Eugen Doga, startul cursei de alergări „Eco-run”, un turneu republican la box, un program demonstrativ de judo, etc.

Programul de sărbătoare va culmina cu un concert extraordinar susținut de cei mai îndrăgiți artiști de muzică din țară, inclusiv: „Alex Calancea Band”, show balet Black & White, ansamblul „Ştefan Vodă”, Irina Rimes, ş.a., precum şi inevitabilele focuri de artificii.

În cea de-a doua zi se va da startul deschiderii sezonului sportiv. La Zilele municipiului vor fi prezenţi oaspeţi din mai multe ţări, inclusiv Polonia, România, Rusia şi Estonia.


Vă aşteptăm la sărbătoare!!!

213 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco