• Curierul de Hâncești

S-au ales organele de conducere a Consiliului electoral de circumscripţie raional

La sfârşitul săptămânii trecute, printr-o hotărâre a Comisiei Electorale Centrale (CEC) s-a constituit Consiliul electoral al circumscripţiei electorale raionale Hânceşti nr.20, responsabil de organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, din data de 30 octombrie 2016.


Marţi, prin votul secret al majorităţii membrilor, în funcţia de preşedinte al Consiliului Electoral de Circumscripţie Hânceşti a fost ales dl Dionis Ursu, specialist principal în cadrul aparatului preşedintelui raionului, reprezentant desemnat de Consiliul raional Hânceşti. La funcţia de vicepreşedinte a fost ales Nichifor Eugeniu, avocat privat, reprezentant din partea Partidului Democrat din Moldova. La funcţia de secretar, în mod repetat, a fost aleasă dna Elena Moraru Toma, secretarul Consiliului raional Hânceşti. Sediul Consiliului electoral de circumscripţie raional este în incinta Consiliului raional, etajul doi, biroul 200.


   Urmează ca până la data de 24 septembrie curent, Consiliul electoral de circumscripţie să constituie secţiile de votare pe teritoriul raionului, iar până la data de 4 octombrie 2016, birourile electorale ale acestora. Tatiana Todoseiciuc

3 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco