• Curierul de Hâncești

Şi-a violat fiica de 15 ani

Bărbatul care şi-a violat fiica de 15 ani şi a lăsat-o gravidă -  condamnat la 13 ani de închisoare.


Luni, la data de 17 octombrie, bărbatul de 40 de ani din Hâncești care și-a violat fiica minoră şi a lăsat-o însărcinată, a fost condamnat la 13 ani de închisoare, deşi la începutul ședinței de judecată, procurorii au cerut o pedeapsă de 18 ani de pușcărie.

După pronunţarea sentinţei, bărbatul care şi-a violat fiica în vârstă de 15 ani a declarat că nu este de acord cu decizia judecătorilor şi nici nu-i pare rău pentru fapta comisă. 


Procurorii spun că au cerut o pedeapsă mai mare și intenționează să conteste decizia magistraţilor. „Bărbatul a fost pedepsit cu 13 ani de închisoare şi nu sub formă de 18 ani de închisoare aşa cum a fost solicitat de acuzare. O să analizăm argumentele instanţei şi ulterior o să ne expunem. Urmează ca în termen de 15 zile să aşteptăm acea sentinţă motivată, ca ulterior să ne apreciem dacă urmează să fie contestată sau nu”, a declarat procurorul Ovidiu Scutelnic. 

Cazul a ieşit la iveală în luna iulie, după ce fata s-a adresat la medic şi a aflat că este gravidă în luna a cincea. În scurt timp, minora va deveni mamă. Sentința este cu drept de atac.

1 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco