• Curierul de Hâncești

Succes pentru proiectul “Vineri Film’s”Vinerea trecută, la Teatrul de vară din parcul municipal Hânceşti a avut loc premiera proiectului “Vineri Film’s”. Un proiect care vine să reunească cetăţenii municipiului într-un anturaj plăcut pentru a viziona împreună un film pe pânza proiectorului, în aer liber. Ideea a prins priză la public, astfel încât acesta garantează continuitate.


 Ideea proiectului îi aparţine lui Andrei Culicov, reporter la portalul regional de ştiri HN24. Iată ce ne spune dânsul despre eveniment:


„Lumea a venit, chiar mai mulți decât ne-am așteptat. Acesta bănuiesc că e un semn că hânceștenii sunt dornici de așa ceva. Filmul a fost autohton, și cel mai important este faptul că publicul a zâmbit, genul acestuia fiind comedie. Vrem un ecran mai mare pentru data viitoare, sunetul însă a fost perfect, în acest context îi mulțumim dlui Alexandru Moraru pentru ajutor. Suntem recunoscători echipei HN24, în special lui Niku Mironon, Simon Sergio Papanaga, pentru momentele tehnice, lui Ștefan Șoiliță pentru logistică și ajutor în organizare, dlui Valeriu Grișciuc pentru ajutorul acordat în transportarea tehnicii după difuzarea filmului. Mulțumiri de asemenea şi primarului de Hâncești care a acceptat din start ideea și ne-a oferit toate cele necesare pentru a organiza acest eveniment. Cel mai important este nu am cheltuit bani, semn că se poate de realizat lucruri frumoase și fără bugete aprobate” - a spus Andrei Culicov.


Şi primarul municipiului Hânceşti care a susţinut din start ideea unui cinematograf în aer liber a fost mulţumit de succesul acestui proiect care, ne-a asigurat d-lui, v-a avea continuitate imediat după încheierea balurilor de absolvire.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco