• Curierul de Hâncești

Superstar la internatul din Cărpineni


Mica interpretă de la Şcoala internat – a cântat la finala show–ului de talente din Rusia.


Ana Erhan, mica interpretă de la Şcoala internat din Cărpineni, care a participat la începutul anului curent la şhow-ul talentelor din Rusia „Tu eşti superstar”, a fost invitată să cânte la Gala Laureaţilor acestui concurs, care a avut loc recent în sala mare a Cremlinului din Moscova. În duet cu membrul fostei trupe O-Zone Arsenie, cu numele de scena Arsenium, Ana a interpretat vestita piesă a acestora „Dragostea din tei”. 


Amintim, că Ana Erhan (de 8 anişori), care creste la şcoala de tip internat din c. Cărpineni, a participat în luna februarie la un show de talente din Rusia. Evoluarea sa cu piesa „Ioane, Ioane” a fost îndelung aplaudată de public şi de juraţi, care i-au apreciat vocea, dar şi felul în care s-a prezentat pe scenă. Cu toate acestea, mica interpretă nu a reuşit să treacă în etapa următoare, în schimb, pentru emoţiile trezite întregului public de atunci, a fost invitată oficial să cânte la finala concursului, reprezentându-ne, astfel, ţara.


„Este o fetiţă foarte talentată şi emotivă, şi cred eu, că prima evoluţie pe o scena atât de mare, la un show de talente din străinătate, este o experienţă extraordinară pentru viitorul Anişoarei, de care noi, reprezentanţii instituţiei, rămâne doar să ne mândrim” - a declarat pentru CURIER Tudor Ţenu, directorul şcolii, cel care a însoţit-o şi încurajat-o să participe la concurs.Tatiana Todoseiciuc

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco