• Curierul de Hâncești

Surpriză literară pentru profesorii de la Gimnaziul Onești – de 1 septembrie


Vinerea trecută, toate instituțiile de învățământ au sărbătorit prima zi de școală și ziua cunoștințelor. În timp ce majoritatea și-au dăruit buchete de flori, administrația și elevii din cadrul Gimnaziului Onești au fost mai originali, dăruindu-le profesorilor câte un abonament la ziarul raional.


Bineînțeles este vorba despre săptămânalul „Curierul de Hâncești” – unicul ziar din raion. Despre ideea acestui cadou original dar și despre impresiile profesorilor ne-a vorbit Sergiu Ștefan, profesor de limba și literatura română în cadrul gimnaziului sus-menționat.


„Se spune că lectura înaripează sufletul. Acestea fiind spuse, colectivul clasei a IX-a, al cărei diriginte sunt, în colaborare cu administraţia gimnaziului a decis ca la început de an să dea start unei frumoase tradiţii şi anume o surpriză tuturor cadrelor didactice printr-un abonament la ziarul raional.


Astfel, vor afla mai uşor despre evenimentele ce au loc în raionul nostru, inclusiv şi cele din domeniul educaţiei, problemele actuale din societate şi soluţiile acestora. Vom contribui, astfel, la motivarea cititorului cult, de limbă română”, a precizat profesorul de limba şi literatura română Sergiu Ştefan.


Acesta a mai spus că florile se ofilesc, dar o carte, un ziar pe masă, oricând bucură sufletul omului. 


Colectivul redacţional îşi exprimă întreaga gratitudine pentru gestul frumos făcut de administraţia gimnaziului Oneşti cadrelor sale, gest care reprezintă drept o apreciere şi susţinere a ziarului raional.


Vă mulţumim că ne sunteţi alături! Sperăm foarte mult ca gestul Dvs. să fie preluat şi de alte instituţii educaţionale din raion. Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco