• Curierul de Hâncești

Târgul locurilor de muncă a venit cu oferte dintre cele mai diverse

Ieri, Şcoala Profesională Hânceşti a găzduit în holul instituţiei tradiţionalul Târg al locurilor de muncă, organizat de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AOFM) Hânceşti, în parteneriat cu agenţii economici din teritoriu.


În cadrul Târgului, şomerii aflaţi la evidenţa AOFM Hânceşti au avut posibilitatea să facă cunoştinţă cu oferta locurilor de muncă propuse de agenţii economici participanţi, numărul locurilor vacante disponibile fiind de cca 150.

În deschiderea evenimentului, Vladislav Ciubotaru, şeful AOFM Hânceşti, i-a invitat pe participanţii la Târg să manifeste interes faţă de locurile de muncă propuse, să facă cunoştinţă cu condiţiile de muncă oferite de angajatori, dar şi să transmită aceste informaţii rudelor şi prietenilor aflaţi în căutarea unui loc de muncă. „Sperăm să fiţi interesaţi de ofertele de muncă pe care le propun angajatorii în cadrul acestui Târg, pe care îl organizăm tradiţional, de două ori pe an, precum şi de posibilitatea de instruire a persoanelor interesate, care însă nu au o calificare profesională conform cerinţelor”a specificat dl Ciubotaru.

Cu un mesaj de salut a venit şi Ion Mereuţă, şeful Oficiului Teritorial Hânceşti al Cancelariei de Stat, care le-a dorit şomerilor să-şi găsească un loc de muncă în limita ofertelor, de altfel destul de variate, prezentate de agenţii economici, pentru a fi utili societăţii, a se încadra în câmpul muncii şi a fi asiguraţi cu un venit ce le-ar permite să se întreţină şi să meargă cu plăcere la muncă.

Acestea fiind spuse, şomerii au fost îndemnaţi să se apropie de mesele şi de standurile angajatorilor pentru a le pune întrebări, a lua cunoştinţă cu ofertele de muncă şi chiar a încheia acorduri în vederea angajării. La ediţia curentă a Târgului locurilor de muncă au participat .... şomeri şi 17 agenţi economici, pentru prima dată venind cu oferte de muncă instituţii ca Poliţia de Frontieră, Inspectoratul de Poliţie Hânceşti, Judecătoria raionului, grădiniţa nr. 1 şi grădiniţa nr. 4, ATC „Agrotehcomerţ”, BC Moldinconbanc ş.a.


Elena ZAIŢEV


0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco