• Curierul de Hâncești

Terapia Bowen vă va schimba viaţa!

Terapia Bowen este o terapie manuală ce vine din Australia, creată de regretatul Tom Ambrose Bowen, acum peste 60 de ani, şi actualmente predată în mai multe ţări. Terapia Bowen este, de departe, cea mai simplă şi mai eficientă tehnică holistă a secolului 21. Putem afirma cu tărie că este asul din mâneca umanităţii, fiind soluţia viitorului pentru însănătoşirea lumii.


Este o tehnică terapeutică extrem de profundă şi are la bază teoria conform căreia organismul în stare de relaxare totală îşi activează abilitatea de a rezolva orice problemă a corpului sau a minţii, prin readucerea acestora în echilibru şi armonie.

Este o metodă de vindecare neinvazivă şi foarte delicată.

Deşi în Republica Moldova este nou apărută, în plan internaţional este considerată atât de medicina alopată cât şi de cea alternativă ca fiind cea mai puternică metodă de însănătoşire.


Anişoara, pentru început aş vrea să te rog să ne spui câte ceva despre tine.


Iubesc oamenii şi cred că sunt terapeut Bowen tot din acest motiv. Eu m-am născut în satul Boghiceni, r-n Hânceşti. Acum locuiesc la Chişinău şi tot acolo facterapie Bowen. Sunt un om ce

distruge orice limită şi sunt dispusă toată viaţa să comunic lumii că orice problemă are şi o soluţie. Această terapie am studiat-o în România mai bine de un an. Constă din 7 module şi multă practică. Profesorul meu, Andrew Zoopos, este omul ce ne-a ajutat să fim cei mai buni în ceea ce facem şi întotdeauna repeta: “cu dragoste”.

De ce Bowen? Pentru că e unica terapie ce oferă rezultate şi schimbări radicale. Această terapie o să ajungă pe buzele fiecărui om şi cu siguranţă cine primeşte această terapie are o altă viaţă. Acolo unde există durere nu poate exista armonie, linişte şi zâmbet. Despre mine cel mai bine să vorbească rezultatele şi acţiunile mele, dar tot ce vreau să spun lumii este: dacă există o problemă cu

siguranţă există şi o soluţie. Crede!


Cui se adresează?


Graţie abordării sale foarte delicate, Bowen se adresează oricui, de la nou-născuţi până la persoane în vârstă. Bowen tratează persoana în întregime şi nu doar simptomele unei boli.

Terapia Bowen şi-a dovedit eficienţa în tratarea problemelor musculare şi osoase cât şi în tratarea afecţiunilor interne. Oferă alinare femeilor însărcinate şi persoanelor cu nevoi speciale. Sportivii au altă perspectivă cu ajutorul acestei terapii. În terapia Bowen există bandajări unice şi asta îi face să se întoarcă pe teren pentru a continua jocul sau lupta.


Anişoara, ce afecţiuni poate trata terapia Bowen?


Este cea mai des întâlnită întrebare. Am un raspuns sincer pentru această întrebare, dar cel mai des privesc oamenii şi le spun simplu: toate! Depinde de mulţi factori, dar în 90% dintre cazuri terapia Bowen a oferit rezultat pozitiv. Eu cu fiecare pacient am o cosultaţie şi o abordare unică, pentru că fiecare este individual şi aşa este şi boala din corpul lui, chiar dacă noi credem că e la fel.

Terapia Bowen poate trata următoarele afecţiuni:

 • Dureri de spate

 • Dureri la nivelul gâtului

 • Umăr îngheţat

 • Sciatica

 • Torticolis

 • Tendinita

 • Dureri de origine artritica

 • Tensiune sau dureri musculare

 • Genunchi, inflamaţii la genunchi, entorse

 • Accidentări sportive

 • Stres şi anxietate

 • Dureri de cap/ Migrene

 • Probleme respiratorii

 • Astm

 • Diabet

 • Insomnii

 • Probleme menstruale sau infertilitate

 • Colici la bebeluşi


Îmi este greu să ating doar câteva puncte, dar am încercat.


De câte şedinţe avem nevoie pentru a obţine rezultate?


Încă de la prima şedinţă veţi experimenta o relaxare profundă a corpului. Rezultatele pot fi remarcabile, chiar de la prima şedinţă de tratament, în dependenţă de condiţiile existente; dacă este o problemă acută sau cronică, vârsta pacientului şi mulţi alţi factori.

Aceşti factori vor determina şi numărul de şedinţe de tratament de care un pacient poate avea nevoie pentru ca toate simptomele să dispară. 95% dintre pacienţi răspund pozitiv după doar 3 sau 4 şedinţe de tratament. Da, după cum şi vă spuneam, terapia Bowen e descoperea secolului 21.


Cât durează şi cum se desfăşoară o şedinţă?


O şedinţă durează 30-45 de minunte şi constă în aplicarea unor mişcări delicate, efectuate cu degetele, pe anumite puncte de pe corp. Tehnica Bowen se face o dată la 7 zile, şi pacientul simte de la prima şedinţă beneficiile unui astfel de tratament.


Anişoara, cum e posibilă o programare?

Programări prin telefon între orele 7.30 şi 20.00 sunând la numărul: 060377142


Anişoara, ca să înţelegem mai bine efectele acestei terapii, te-aş ruga să ne povesteşti câteva din cazurile tratate de tine…


Da, cu mare drag! Întotdeauna uit de noţiunea timpului atunci când sunt întrebată de rezultate.

Îmi aduc aminte de fiecare pacient, dar cel mai mult de rezultatele lor. Atunci când mă privesc cu ochii în lacrimi şi îmi spun: MULŢUMESC! E tot ce mă umple de fericire.

Îmi aduc aminte de o consultaţie cu părinţii unei fetiţe de 15 ani, ce are o problemă foarte specială.

De 15 ani autism, de 15 ani nu vorbeşte şi are dureri ce nu pot fi descrise în cuvinte. Cazul e foarte grav, dar eu am acceptat şi am început a lucra. Aveam puţine şedinţe, dar ceea ce mă

emoţionează este mesajul mămicăi: “Anişoara, nu am cuvinte să îţi explic bucuria din familia noastră. Fetiţa doarme din prima zi de şedinţă şi este mult mai liniştită, iar după vreo 3 şedinţe, în una din zile a spus toată ziua: “Ana a meu” (Lilia Botnari, Orhei).

La fel de frumoase rezultate sunt la dureri de lombară. Durerea aceasta nu se compară cu nimic. Îmi aduc aminte de o doamnă ce abia de se ridica din pat şi după vreo 3 şedinţe a început să se descurce singură, iar dupa o perioadă a început a merge pe tocuri. Sunt fericită pentru fiecare pacient.

Am două persoane ce au scleroză multiplă în plăci. Nimeni nu a găsit un tratament pentru această problemă, dar cu Bowen lucrurile se mişcă doar spre bine.

Foarte multe persoane se adresează cu dureri mari de cap şi pot să vă spun că am cele mai frumoase rezultate. După câteva şedinţe mă uit la pacienţi şi îi văd diferiţi. Au faţa mai deschisă şi ochii mai mari, durerea de cap şi nu doar îi limitează. Multe cazuri frumoase sunt. Fiecare dintre noi merită să încerce cel puţin o şedinţă. Întradevăr, o şedinţă îl face pe om să decidă dacă are nevoie sau nu, dacă e adevărat ceea ce spun eu sau nu.

Lasă-mă să te ajut cu Bowen. Dacă sunteţi în căutarea unui mod de a-i ajuta pe ceilalţi să-şi învingă suferinţele şi durerile, alegeţi Tehnica Bowen.

Bowen vă va schimba viaţa. Acordă-i o şansă.

Cu drag, Anişoara Hanganu, terapeut Bowen
Tel. 060377142

1701 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco