• Curierul de Hâncești

Tinerii din raionul Hânceşti s-au întrunit în prima şedinţă de constituire a Consiliului Raional

Actualizată în: 5 Dec. 2019

Tinerii din raionul Hânceşit s-au întrunit în prima şedinţă de constituire a Consiliului Raional al Tinerilor Hânceşti


Luni, 25 noiembrie, a avut loc prima şedinţă din anul acesta a Consiliului Raional al Tinerilor Hânceşti, şedinţa fiind organizată cu scopul de a prezenta noul consiliu şi de a aproba regulamentul acestuia.

Cosiliul este format din 25 de tineri care sunt reprezentanţi ai 11 localităţi din raionul Hânceşti. La şedinţa de constituire au fost prezenţi şi Iurie Levinschi, președintele raionului Hâncești, Valentina Tonu, şefa Direcției Învățământ Hâncești, Ina Dîru, specialistă în Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, temporar coordonatoare activităților pentru tineret, Ion Croitoru, manager Centrul de Tineret Hâncești, şi Valentina Gak, președinta AO ,,Femeia-Partener Egal”, președintă a „Asociației Oamenilor de Afaceri Hâncești”.

Ședința a fost condusă de către Doriana Gak, lideră a grupului de inițiativă privind crearea Consiliului Raional al Tinerilor Hâncești. Vârsta membrilor Consiliului variază de la 15 ani (Andreea Ţurcan) până la 18 ani (Crina Ciobanu).

Cu un mesaj de susţinere către tineri a venit preşedintele raionului Hânceşti, Iurie Levinschi. „Transmit cele mai sincere felicitari cu prilejul constituirii Consiliului Raional de Tineret Hânceşti, anume voi tinerii sunteţi sursa de energie, curaj şi talent, voi sunteţi viitorul şi speranţa noastră pentru ziua de mâine. Voi sunteţi aceia care veţi avea un rol important în dezvoltarea cursului democratic al Republicii Moldova. Participarea voastră în viaţa socială, politică şi economică este esenţială pentru dezvoltarea ţării noastre, de aceea eu vreau să vă doresc multe realizări în viitor şi vă îndemn să aveţi cât mai mult curaj la ideele care le doriţi să le implementaţi.”

Regulamentul şi cadrul de funcționare a Consiliului Raional al Tinerilor Hâncești a fost aprobat în totalitate de toţi membrii Consiliului.

Aurel VICLIUC

204 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco