• Curierul de Hâncești

Turneu în memoria pompierilor căzuţi la datorie

Luptătorii din Hânceşti au participat la un turneu în memoria pompierilor căzuţi la datorie din Teleneşti.


La data de 19 noiembrie, în or. Teleneşti, s-a desfășurat ediția III a Turneului republican de lupte libere, în memoria pompierilor căzuți la datorie, în incendiul din orașul Telenești, în noiembrie 2014. La turneul respectiv au participat şi luptători din Hânceşti.


La campionat au participat 11 echipe sportive, cu vârste cuprinse între 12-16 ani din mai multe raioane ale țări, printre care: Teleneşti, Hâncești, Ungheni, Căușeni, Soroca, Chișinău şi Orhei. În final, echipele câștigătoare au fost cele din raionul Telenești cu locul I, echipa Speranța Chișinău cu locul II, locul III fiind ocupat de către echipa din raionul Orhei. Chiar dacă hânceştenii nu au ocupat nici un loc, s-au bucurat de prezenţa la turneu întrucât acesta are scopul comemorării celor doi pompieri căzuți la datorie, dar și încurajarea practicării sportului în rândul tinerilor.

Evenimentul a fost organizat de către Administrația publică locală Telenești, Asociația sportivă din Moldova și Secția Situații Excepționale Telenești. 

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco