• Curierul de Hâncești

Turneul republican de judo ,,Cupa primarului de Bozieni”

Sâmbătă, 25 mai, în incinta Casei de Cultură a comunei Bozieni, a demarat cea de-a VIII-a ediție a Turneului republican de lupte Judo la categoria copii și juniori, organizat de primăria locală în parteneriat cu Școala sportivă raională Hâncești care s-a încadrat perfect în luna olimpică desfășurată în raionul Hâncești.

Satul Bozieni găzduiește anual Turneul de lupte cu genericul ,,Cupa primarului de Bozieni”. Această competiție întrunește luptători la categoria copii și junior, din toate regiunile Republicii Moldova, dar și din Ucraina. În acest an, au participat peste 140 de sportivi cu diferite categorii de vârstă și greutate. Evenimentul a fost organizat cu susținerea Consiliului raional Hâncești și Direcția Învățământ Hâncești. Invitați speciali ai evenimentului au fost: Valentina Tonu, șefa Direcției Învățământ Hâncești, Nicolae Ursu, directorul Agenției Teritoriale Olimpice și Sportive Hâncești, primarul comunei Bozieni, Vasile Popescu și o serie de antrenori și sportivi.


,,Vă felicit cu acest eveniment pe care tradițional primarul de Bozieni îl organizează. Realizez că, acest eveniment se datorează, în primul rând, dăruirii de sine tuturor antrenorilor și sportivilor, care depun o muncă colosală pentru rezultatele obținute. În numele Direcției raionale Hâncești, vă dorim mult succes și realizări frumoase” – a menționat Valentina Tonu, șefa Direcției raionale de Învăţământ.


Primarul comunei Bozieni, Vasile Popescu, de asemenea a felicitat toți concurenții și antrenorii, dorindu-le mult succes și realizări mărețe. ,,Primăria comunei Bozieni susține cu drag acest eveniment care a ajuns deja la cea de-a VIII-a ediției. Vreau să le doresc antrenorilor multă putere și răbdare pentru că ei depun o muncă enormă pentru aceste rezultate, iar participanților mult noroc. Să câștige cel mai bun!” - a menționat primarul.


Agenția Teritorială Olimpică și Sportivă Hâncești a nominalizat cei mai tineri câștigători, care au fost decernați cu diplome, medalii și premii bănești.

Maria MUNTEANU

23 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco