• Curierul de Hâncești

Turneul Republican la Box „Tinerii maeştri” - la a II-a ediţie

La 5 mai, în sala specializată de Box a Şcolii raionale de sport a demarat Turneul Republican la Box „Tinerii maeştri”, rezervat elevilor, care a reunit echipe din Comrat, Chişinău, Orhei şi Hânceşti, raionul nostru fiind reprezentat de sportivi ai ambelor Şcoli de sporturi, raională şi municipală.


La ceremonia de deschidere a turneului, participanţii şi spectatorii au fost salutaţi de primarul Alexandru Botnari, care le-a urat pugiliştilor succes şi a promis că, pe viitor, tinerii sportivi se vor antrena într-un edificiu nou, cu condiţii moderne. La deschidere au fost prezenţi oaspeţi din Polonia, Estonia şi România, care au rămas impresionaţi de sălile de iarnă şi de vară din cadrul sălii specializate de box.

Luptele au decurs pe alocuri dramatic, tinerii demonstrând tehnici şi tactici deosebite. Din 17 perechi finaliste, titlul suprem a revenit la 12 sportivi hânceşteni, fiind nominalizaţi 5 cei mai buni boxeri, care s-au remarcat în meciurile finale: Nichita Şadrin, Şcoala sportivă raională (antrenor I. Moşneguţă), Vadim Topala, Şcoala municipală de sport (antrenor S. Marin), care este şi proaspăt campion republican, Maxim Ţurcanu şi Victor Enăchescu, Şcoala municipală de sport (antrenor S. Marin), şi Bogdan Buzdugan, Şcoala de sport raională (antrenor I. Moşneguţă).

În final, campionii şi finaliştii au fost decoraţi cu diplome, medalii şi figurine, iar echipele participante - cu premii băneşti oferite de primăria mun. Hânceşti. Turneul a fost dirijat de brigada de arbitri în componenţa lui Sergiu Marin, Igor Moşneguţă şi Andrei Zorilă.


Livia CONDREA

2 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco