• Curierul de Hâncești

Ultima zi de iarnă – întâia zi de primăvară

Elevii Şcolii de Arte Timotei Bătrînu din mun. Hâncești au dat un concert de zile mari chiar în ultima zi de iarnă, marcând astfel sosirea primăverii.

Moderatoarele evenimentului, reprezentând cele două anotimpuri, au prezentat cu căldură pe toți cei care își fac studiile artistice în această instituție, mulțumindu-le în același timp, în numele tuturor discipolilor, profesorilor pentru munca colosală pe care o depun zi de zi, îndrumând elevii pe calea frumosului.


Într-o atmosferă atât de caldă au răsunat sunete de pian, fluier, clarinet, saxofon etc., iar vocaliștii i-au dus, fie și imaginar, pe cei prezenți, în lumea primăverii, a copacilor înfloriți, a păsărilor cântătoare și a soarelui blând.


Elevii care studiază instrumentele aerofone au avut un repertoriu destul de modern, interpretând piese cunoscute de public, cel din urmă fredonând odată cu muzicienii.

La fel de impresionați cei prezenți au fost de picturile nemaipomenite ale elevilor de la secția pictură. Oaspeții într-un glas au remarcat că avem în localitatea noastră copii foarte talentați care vor avea un mare viitor.


„Vă mulțumesc pentru că ați venit la spectacol și ați admirat munca copiilor alături de cea a profesorilor. În ajun de primăvară, vă doresc seninătate în suflet și cât mai multe realizări frumoase”, a spus în încheiere Lilia Gurghiș, directorul Şcolii de Arte.


Finalul spectacolului a culminat cu dăruirea florilor și mărțișoarelor din partea elevilor, pentru mamele lor, dar și pentru profesori.Elena Golubnic

9 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco