• Curierul de Hâncești

UN MĂRŢIŞOR PENTRU TOATE DOAMNELE DIN MUNICIPIUL HÂNCEŞTI!

Sub genericul „Visurile seamănă cu oamenii, încercați să visați frumos”, marţi, a fost adus „Mărţişorul” şi la Hânceşti. Astfel, primăria municipiului Hâncești a organizat un inedit concert de sărbătoare cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii.

Spectatorii au putut să se bucure de prestația renumiţilor artiști ai Republicii Moldova, precum Vitalie Dani, Vitalie Advahov, Anisoara Puică, Amelia Uzun și Ana Cernicova, Alexandru Fotescu și alți artiști ai poporului nostru. Atmosfera evenimentului a făcut-o Orchestra Companiei „Teleradio-Moldova”, prim-dirijor și director artistic academician Gheorghe Mustea, artist al poporului.Primarul municipiului Hâncești, Alexandru Botnari, a adresat cuvinte alese pentru toate doamnele, domnișoarele, soțiile și mamele din sală. Le-a mulțumit pentru existența lor, pentru noblețea și rafinamentul care poate să-l aibă doar o femeie, dorindu-le tuturor doamnelor şi domnişoarelor prezente multe bucurii, sănătate și lucruri dintre cele mai frumoase în viață.

Pentru dăruire de sine, muncă și contribuție în dezvoltarea orașului, au fost premiate doamne alese ale municipiului Hâncești. Evenimentul a culminat cu poezia recitată de mama primarului, Elena Botnari.

5 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco