• Curierul de Hâncești

Un tînăr de 20 de ani, împușcat de șeful adjunct al Poliției Criminale din Hîncești

Un tînăr de 20 de ani, care a decis să se bălăcească fără permisiunea șefului unui centru de agrement din orașul Hîncești, a fost împușcat mortal de un polițist venit la fața locului. 


Potrivit datelor prezentate de șeful adjunct al Procuraturii Generale, Igor Popa, incidentul a avut loc în această noapte. Trei tineri au decis să se răcorească într-o piscină, însă au fost luați prin surprindere de șeful bazinului și șeful adjunct al Direcției poliție criminală a Inspectoratului de Poliție Hîncești

În momentul în care l-au văzut pe polițist, tinerii au ieșit din piscină și au început să fugă. Șeful adjunct al Poliției Criminale din Hîncești a scos arma din dotare și a efectuat cîteva focuri de arme în aer, după care unul în direcția tinerilor. Drept consecință, un tînăr a fost rănit și a ajuns la spitalul din Hîncești, unde a și decedat. 

Potrivit procurorilor, cazul este ieșit din comun. Imediat după producerea incidentului, la fața locului au ajuns și ofițerii de investigație, care au audiat mai multe persoane, printre care și ceilalți doi tineri, prieteni ai victimei. 

Totodată, Igor Popa a menționat că proprietarul bazinului ,,Laguna" din Hînceşti a sesizat de mai multe ori poliția privind acțiunile de huliganism care au loc pe teritoriul bazinului și a solicitat intervenția poliției.

Procuratura a inițiat un dosar penal pentru omor intenționat și a reținut șeful adjunct al Poliției Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești și proprietarul bazinului.


Sursa: noi.md

8177 afișare1 comentariu

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco