• Curierul de Hâncești

Vadim Gurău - campionul lumii la Kick Boxing


La data de 8 noiembrie curent, Vadim Gurău, concetăţeanul nostru hânceştean a obţinut la Milano titlul de campion al lumii la Kick Boxing Full Contact cu sigla „WFC World fighters Corporation”.


„Vadim Gurău s-a născut la 3 iunie 1985 în orașul Hâncești. Tot aici a absolvit școala gimnazială după care termină și Liceul Teoretic ,,Mihail Sadoveanu”, la moment trăind în Italia, a menţionat Romina Munteanu, verişoara campionului. Dânsul este o persoană cu caracter puternic și o inimă mare. Vadim Gurău este un nume care pentru mulți nu spune nimic, deoarece toate luptele sale au loc peste hotare, însă e o mândrie pentru țara noastră, dar și mai mult pentru orașul nostru, deoarece  în toate luptele Vadim a reprezentat Republica Moldova” – a spus Romina Munteanu.


La începutul lunii noiembrie, Vadim Gurău a câștigat, la Milano titlul de campion al lumii la Kick Boxing Full Contact cu sigla: “ WFC World fighters Corporation”. Despre cariera sa sportivă ne-a vorbit tot verişoara sa, Romina. 


„Din anul 2000 până în 2002 a luat primul loc la campionatul din Republica Moldova, în anul 2008 a câștigat titlul de campion al regiunii Lombardia (Italia), în anul 2010 a câștigat titlul de campion european la kick boxing full contact, iar în 2011 a debutat ca profesionist în box în SUA” – a mai spus dna Munteanu.


Ultima victorie remarcabilă i-a adus lui Vadim Gurău titlul de campion mondial. Meritul și al antrenorului său actual, italianul Andrea Galbiati, care pe lângă faptul că știe să facă din sportivi buni - adevărați campioni, mai este și campion multiplu al lumii la Kick Boxing Full Contact.

Rudele şi toţi apropiaţii se mândresc de victoria lui Vadim Gurău, tot ei, de aici din ţară îi urează mult succes în cariera de sportiv profesionist și îi mulțumesc pentru faima pe care o poartă prin lume. Elena Golubnic

25 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco