• Curierul de Hâncești

Valeriu Duminică a fost desemnat de Federaţie: „Judocanul anului 2015”

La sfârşitul săptămânii trecute, Federaţia de Judo a RM şi-a premiat luptătorii în cadrul unui eveniment organizat în premieră. Cel mai bun judocan, care ar putea să ne reprezinte ţara la Olimpiada de la Rio a fost desemnat Valeriu Duminică, discipolul antrenorilor emeriţi ai RM Mihai şi Ilie Buiuc.

Principalul laureat al galei de judo a lipsit de la eveniment. Judocanul anului Valeriu Duminica nu a fost prezent, deoarece se afla intr-un turneu în Japonia, la ceremonia de decernare acesta fiind reprezentat de antrenorul său Mihai Buiuc.


La moment, judocanul nostru ocupă locul 42 în clasamentul mondial şi poziţia 29 în topul olimpic. Valeriu Duminică are şanse mari de calificare la Olimpiada din vară, de la Rio de Janeiro, Brazilia, astfel încât depune mari eforturi, alături de antrenorii săi, să adune cotele de participare necesare şi să aibă pregătirea necesară pentru a lupta cu adversari puternici din alte ţări, calificaţi la Olimpiadă.


De asemenea, diplomă de excelenţă i-a fost înmânată altui judocan din Hânceşti, discipolul fraţilor Buiuc, Dorin Goţonoagă, medaliat cu bronz la Europenele de Tineret.

Este pentru prima dată când Federaţia de profil organizează o gală pentru a-i desemna pe cei mai buni judocani. Laureaţii, precum şi antrenorii lor, au primit diplome şi bani.Elena Zaițev

1 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco