• Curierul de Hâncești

VICTOR PERȚU, REPREZENTANT ÎMPUTERNICIT DIN PARTEA PARTIDULUI POLITIC ”ȘOR”, ÎN RAIONUL HÂNCEȘTI

Partidul Politic „ȘOR” are, oficial, Reprezentant Împuternicit în raionul Hâncești. Este vorba de Victor Perțu, care și-a prezentat programul privind dezvoltarea regiunii și echipa cu care urmează să-l implementeze, în cadrul Forumului Regional care a avut loc în data de 14 august 2018, în orașul Hâncești.


La eveniment au fost prezenți peste 200 de invitați, printre care membri de partid, activiști civici și simpatizanți ai Partidului Politic „ȘOR”.

În cadrul discursului, Victor Perțu a ținut să aducă mulțumiri pentru încrederea acordată conducerii partidului.

Victor Perțu, reprezentant împuternicit al Partidului Politic „ȘOR” în raionul Hâncești: „Sunt onorat să fiu astăzi alături de voi și mulțumesc încă odată partidului pentru încrederea acordată. Următorul pas este deschiderea oficiului de audiență publică, unde împreună cu locuitorii, vom organiza mese rotunde și vom identifica problemele și necesitățile regiunii ce urmează a fi incluse în programul de partid, ca ulterior să fie implementată. Țin să mulțumesc echipei mele pentru munca colosală zilnică și sunt sigur că împreună, vom reuși să obținem rezultatele mult dorite.”

La eveniment a fost prezent și reprezentantul Oficiului Central al Partidului Politic „ȘOR”, Balinschi, care a venit cu un mesaj de susținere în adresa lui .Victor Perțu

Vitalie Balinschi, reprezentant al Aparatului Central al Partidului Politic „ȘOR”: „Într-un timp foarte scurt, Partidul Politic „ȘOR” a reușit să devină un partid consolidat și deja cu realizări în spate. Avem exemplul Orheiului, unde primarul de Orhei și președintele partidului, Ilan Șor, a reușit să reconstruiască în totalitate municipiul. Pentru prima dată în politica din Republica Moldova, a fost creat Institutul Reprezentanților Împuterniciți, care vine în ajutorul cetățenilor și a regiunilor ca să reconstruiască țara întreagă. Suntem fermi convinși că Victor Perțu este reprezentantul de care are nevoie regiunea dumneavoastră pentru a se bucura în viitor de transformări frumoase.”

Victor Perțu s-a născut în data de 3 februarie 1978 în orașul Briceni. A absolvit Facultatea de Drept la Universitatea de Stat și Academia de Administrare Publică de pe lângă Președintele Republicii Moldova. În prezent, deține funcția de director general al „Apă-Canal” Orhei.

Partidul „ȘOR” și-a delegat reprezentanți împuterniciți în toate regiunile țării. Scopul acestora este de a elabora programe teritoriale pentru fiecare regiune, în funcție de problemele fiecărei localități.

Totodată, pentru ca fiecare persoană să fie auzită, Partidul „ȘOR” deschide și Oficii de Audiență Publică. Aici, oamenii vor putea discuta cu fiecare reprezentant personal, care va ajuta persoanele în soluționarea problemelor cu care se confruntă.

De asemenea, ținem să menționăm că numărul membrilor Partidului Politic ”ȘOR” crește semnificativ. În prezent, numărul membrilor depășește 25 de mii de membri.


Serviciul de presă al Partidului Politic „ŞOR”


110 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco