• Curierul de Hâncești

Victorie pentru FC Petrocub în meciul cu FC Dacia


Vinerea trecută, pe stadionul municipal Hâncești a avut loc unul dintre cele mai incitante meciuri de fotbal din sezonul actual. Runda a opta a sezonului a adus fotbaliștilor hânceșteni victoria mult dorită care i-a clasat pe locul patru în clasamentul Diviziei naționale.


La 25 august curent, FC Petrocub a surclasat FC Dacia cu scorul 3-0 în meciul din etapa VIII a Divizie Naționale. Echipa din Hâncești a dominat total meciul iar scorul corespunde jocului. Cel puțin așa au afirmat într-un glas numeroșii susținători de pe tribunile stadionului. Golurile au fost marcate de fotbalistul Rozgoniuc în minutul 81, de fotbalistul Ambros în minutul 88 și de Puntus în minutul 92.


Datorită acestei victoria, care spun jucătorii, era una deja simțitor întîrziată, clubul antrenat de Lilian Popescu a urcat pe locul patru în campionat.


Iată ce ne-a declarant antrenorul:


“A fost un meci bun în care jucătorii noştri chiar au dominat întregul meci. Îmi doresc foarte mult prin astfel de victorii să reîntoarcem spectatorii pe tribunele stadionului municipal, ca acestea să fie mai mult decât arhipline, acesta fiind de fapt cel mai frumos premiu – recunoştinţa celor care ne susţin. Pentru un antrenor niciodată nu este sufficient, oricâte victorii ar obţine echipa pe care o antrenează, întotdeauna va tinde spre mai mult. Noi am pornit pe un drum bun şi asta contează.”


Pe o rețea de socializare, sponsorul clubului Petrocub, Alexandru Crăciun a scris următorul mesaj:


“Ura! Am bătut Dacia…Petrocub 3:0, ne-am răsplătit pentru toate cele din urmă!

Bravo băieți!”


Cei care nu au fost prezenți la meci, pot urmări rezumatul meciului pe pagina de facebook a clubului FC Petrocub și pe portalul sportiv moldfootball.com.


Menționăm în același timp că următorul meci de fotbal va avea loc la data de 9 septembrie, ora 19:00, între Petrocub și Zimbru.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco