• Curierul de Hâncești

Vineri Films – la Hânceşti


Vineri, la Teatrul de vară din parcul municipal Hânceşti se va desfăşura, pentru prima dată  derularea unui film în aer liber. Proiectul este iniţiat de Andrei Culicov, reporter la portalul de ştiri Hn 24, susţinut de Primăria Hânceşti.


„Este un proiect pe care demult mi-l doresc realizat, pentru a mobiliza tineretul din comunitate, dar nu numai, pentru că la „Vineri Films” poate veni absolut oricine doreşte. Ne propunem să contribuim la socializarea dintre cetăţeni, dar vrem de asemenea ca aceştia să-şi petreacă timpul în aer liber, privind un film bun. Pe viitor ne propunem să realizăm astfel de proiecte şi pentru copii. Este vorba despre desene animate care vor fi difuzate pentru ei pe marile ecrane, dar aşteptăm „roadele” premierie din vinerea aceasta”, a spus tânărul.


În acelaşi scop a fost filmat şi un spot, în care tinerii din Hânceşti invită toată lumea să vină vineri în parcul din Hînceşti, pentru a viziona un film bun într-un anturaj mai deosebit.


Menţionăm de asemenea că filmul va fi rulat începând cu ora 21:00, iar denumirea acestuia este o surpriză pentru hânceşteni, iar fiecare doritor poate veni cu o pătură sau cu popcorn, pentru a savura din plin atmosfera unui cinematograf în aer liber.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco