• Curierul de Hâncești

Vor merge la Campionatul European de Box

Doi boxeri din Hâncești vor merge la Campionatul European de BoxÎn perioada 15-17 februarie 2017, în municipiul Chișinău, s-a desfășurat Turneul Republican de selectare a boxerilor în lotul naţional. Scopul turneului a fost de a selecta participanți la Campionatul European, vârsta seniori (19-22 ani).


La Turneul Republican din acest an au participat cei mai puternici pugiliști din țară, luptele fiind catalogate drept foarte tensionate și spectaculoase.


La nivel înalt s-au prezentat și boxerii Școlii de Sporturi a raionului Hâncești, manifestând o tehnică profesionistă și tactică înaltă. 


"Iulian Ivanov (52 kg) și Dorin Bucșa (60 kg) sunt cei doi boxeri care au devenit campioni și au obținut dreptul de a reprezenta țara la Campionatul European de Box, care va avea loc în luna martie anul curent în or. Brăila (România). Igor Untilă, Igor Moșneguță și Grigore Zamăneagră sunt antrenorii care i-au ghidat de-a lungul anilor, contribuind imensurabil la succesele tinerilor”- a spus Sergiu Brăguță, Şcoala de sporturi Hâncești.Elena Golubnic

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco