• Curierul de Hâncești

Vox Populi


Suntem la început de cale în noul an, vorba ceea „Cum vei începe aşa şi vei petrece”. Fiecare dintre noi are aşteptările lui de la anul care vine, dar un lucru comun au toate, toţi se aşteaptă ca anul 2020 să fie mai bun ca anul 2019. Dispoziţia cu care intrăm în noul an este un factor important care va influenţa tot mersul acestui an. În acest context, dorim să întrebăm pe locuitorii raionului Hânceşti:


Cu ce dispoziţie păşiţi în anul 2020?


Viorica Boicu, 20 de ani, s. Bozieni: „În anul 2020, am păşit şi continui să păşesc cu entuziasm, fiindcă comparativ cu ceilalți ani am mari aşteptări de la el. Totuşi, sunt cuprinsă şi de multe îngrijorări întrucât mă aşteaptă mult efort, examene, universitate, schimbare a anturajului, adaptare, responsabilități şi va trebui să găsesc o altă modalitate de a îmi administra corect timpul. Dar sper că voi reuşi să le fac pe toate şi voi avea un an frumos.”


Oleg Ţurcanu, 32 ani, com. Cărpineni: „În anul 2020, pășesc cu o dispoziție bună, pentru că cred că anul acesta va fi mai bun ca ceilalţi ani și sper că toate lucrurile se vor aranja frumos. Sigur că mi-am plănuit toate activitățile în care sunt implicat. Privesc optimist spre anul care urmează şi am mari aşteptări de la el. Știu că vor apărea diverse probleme în calea mea, dar sunt pregătit să le depășesc, cu deplină încredere merg înainte fără a mă uita la ce-a fost în trecut.”


Adriana Zamă, 21 de ani, mun. Hânceşti: „Anul 2020, l-am început cu propuneri minunate și cu oameni dragi, cu idei și planuri care cu ajutorul lui Dumnezeu se vor realiza cu succes. Cred că anul acesta va fi pentru mine un an în care îmi voi acumula experienţe și noi capacităţi. În anul acesta am intrat mai veselă pentru că mă apropii de visul care mi l-am dorit cel mai mult și pentru care am luptat foarte mult. Sper că anul acesta să fie unul bun și cu câte mai multe realizări frumoase, nu numai la mine ci la orice persoană!! Mă bucur că și în anul acesta am intrat cu persoanele dragi sufletului meu și îmi sunt alături!”


Dina Cravcenco, 19 ani, com. Lăpuşna: „Cum se zice, fiecare an nou aduce și mai multe oportunități. Una din oportunitățile cu care am fost binecuvântată la început de an a fost de a începe anul în studierea Cuvântului lui Dumnezeu. De aceea am început acest nou an cu multe puteri și îndrăzneală pentru lucrările care-mi stau în față.”


Igor Chitic, 44 de ani, mun. Hânceşti: „Păşesc nu prea cu entuziasm în noul an, fiindcă anul trecut şi-a lăsat amprenta în viaţa mea prin felurite evenimente atât în viaţa personală cât şi cea socială. Vreau să cred că anul acesta va fi mai bun, dar la noi în ţară nu poţi fi convins niciodată de acest lucru. Deja vom vedea cum va decurge anul...”


Aurel VICLIUC

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco