• Curierul de Hâncești

Vox Populi Ce aşteptări aveţi de la anul 2020?

Sunt la finele anului 2019. Un an care a trecut foarte repede, pentru unii a fost un an bun, pentru alţii poate nu aşa bun, dar avem ceea ce avem. Fiecare dintre noi privind în urmă poate să-şi facă nişte concluzii, să înveţe din greşeli, să schimbe ceva în viaţa lui. Noi suntem cei care facem viitorul, depinde cum ne stabilim scopurile şi cu câtă sârguinţă tindem să le împlinim. În preajma noului an, dorim să întrebăm cititorii noştri:

Ce aşteptări aveţi de la anul 2020?


Artur Porubin, 42 de ani, mun. Hânceşti: „Desigur, îmi doresc ca anul care vine să fie cu mult mai bun ca anul acesta. În mare parte aştept ca pe planul politic în ţara noastră să se schimbe lucrurile, atunci poate şi noi vom trăi mai bine. Pe plan personal, doresc ca fie un an productiv şi bun şi să am rezultate bune în orice domeniu. Sănătate familiei şi celor dragi, cam aceste lucruri aştept de la anul care vine.”


Ana Vrabie, 20 ani, s. Voinescu: „Dacă așteptările nu sunt susținute de fapte, atunci pot considera că sunt zadarnice. Ce folos este să am așteptări dacă nu îmi pun obiective să le împlinesc? Schimbarea începe de la sine și fiecare trebuie să își facă partea lui la cel mai înalt nivel. Pentru anul 2020, doresc să fie o trezire națională, poporul nostru să conștientizeze starea dramatică în care ne aflăm și că mergem spre degradare. Cel mai mult aștept îmbunătățirea educației în țară. Să avem o țară care îți dă un viitor, o speranță de a continua și te încurajează să perseverezi profesional. Aștept să crească calitatea studiilor, pentru a nu fi nevoiți să plecăm în străinătate, căci nicăieri nu e mai bine ca acasă. Și nu în ultimul rând, să nu mai fie atâția cerșetori, copii nevoiași și bătrâni părăsiți. Toate acestea le putem schimba doar printr-o inima sensibilă la durerea altora.”


Cătălina Malancea, 36 de ani, s. Cărpineni: „Ca fiecare persoană aştept ca anul care vine să fie mai bun şi mai productiv, îmi fac planuri, mă pregătesc să le împlinesc, dar adevărul e ca orice plan nu mi-aş face oricum este cineva sus în cer care în orice moment poate schimba totul după voinţa Sa. El ştie ce e mai bine pentru mine de aceea îl las pe El să decidă cum va merge noul meu an.”


Daniel Cuşnir, 23 de ani, s. Paşcani: „Aşteptările mele sunt foarte simple, acum la moment îmi doresc ca să simt adevărata atmosferă a sărbătorilor de iarnă, zăpadă, ger, vijelie şi sper că începutul anului 2020 îmi va oferi aceste lucruri. Dar în general pentru anul viitor nu ştiu ce aşteptări am, una ştiu, că să dobândeşti ceva trebuie să lucrezi din greu, dar să nu aştepţi să-ţi cadă din cer...”


Viorica Baciu, 18 ani, mun. Hânceşti: „Un an nou înseamnă un nou început care vine la pachet cu o listă mare de planuri și așteptări. Fiecare în dreptul său deține așteptările sale proprii care îl vor ajuta în dezvoltarea sa, sau chiar în viitor. Unul are așteptări ca să dea examenul de bacalaureat și să aplice la o universitate bună, altul poate deja să-și găsească un job bun, altul să întemeieze o familie etc. Dar pentru toate acestea este esențial să iți formulezi câteva scopuri clare. Nu să faci o listă cu zeci de obiective și să eşuezi, ci să te concentrezi asupra celor mai importante, astfel vei izbândi.”


Aurel VICLIUC

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco