• Curierul de Hâncești

VOX POPULI Cine credeţi că are cele mai multe şanse să câştige scrutinul la funcţia de primar?La 20 octombrie 2019, în Republica Moldova vor avea loc alegeri locale generale în toate unitățile administrativ-teritoriale de nivelul I – municipii, oraşe, sate (comune), şi de nivelul II – raioane. Cetăţenii vor alege primari şi consilieri. Alegerea care va trebui făcută nu e una deloc simplă, mai ales pentru locuitorii municipiului Hânceşti, fiindcă avem de ales dintre 6 candidaţi, 1. Sergiu Ioniţă (PNL), 2. Marcel Petruşan (ACUM), 3. Vitalie Solomon (ŞOR), 4. Valentin Lujanschi (PCRM), 5. Olesea Brînză (PSRM), 6. Alexandru Botnari (PDM). Deci, în preajma alegerilor am decis să facem acest sondaj şi să vedem care sunt favoriţii la funcţia de primar al oraşului Hânceşti:


Cine credeţi că are cele mai multe şanse să câştige scrutinul electoral la funcţia de primar?


Cristina Mereuţă, 21 de ani, or. Hânceşti: „Eu cred că cel mai bun canditat este dl Alexandru Botnari, el a fost și va fi mereu cu sufletul şi inima la popor. Suntem mulțumiți pentru tot ce a făcut pentru oraşul nostru și sperăm la un viitor cît mai prosper și mai bun pentru hânceșteni cu un aşa om la cârma oraşului. Susțin Alexandru Botnari!”


Radu Sîrbu, 32 de ani, or. Hânceşti: „Eu cred că ar fi bine să avem un om nou în primărie, o peroană tânără şi ambiţioasă cum este Sergiu Ioniţă. Ajunge cât au fost unii, au stat de ajuns acolo, trebuie să le dăm şanse altora să se manifeste. Sergiu Ioniţă poate să schimbe multe lucruri în spre binele oraşului, merită să-i dăm o şansă.”


Mariana Şulcişina, 36 ani, or. Hânceşti: „Sunt de părerea că Alexandru Botnari are cele mai multe şanţe de a câştiga în scrutinul electoral. El este un om cu experienţă, oamenii îl cunosc şi ştiu tot ce a făcut el pentru oraş. Cred şi sper că el va fi din nou primar.”


Pavel, 38 de ani, or. Hânceşti: „Vitalie Solomon, este un om de aici din oraşul nostru, cunoaşte nevoiile cetăţenilor şi este un om de nădejde, o persoană care a mai candidat la această funcţie, un manager bun, un tată şi soţ bun, şi credem că va fi şi un primar bun.”


Chilaru Ecaterina, 60 de ani, or. Hânceşti: „Alexandru Botnari, pentru că el a fost primar de mai mulţi ani, şi ceva a făcut, dar aceştia noi ce vor face? O să doarmă 4 ani şi apoi bine mersi se vor duce mai departe la odihnă. În afară de dl Alexandru, nimeni nu va face treabă, de aceea vrem să ne dăm votul pentru dl Botnari.”


Boris, 70 de ani, or. Hânceşti: „Alexandru Botnari, a lucrat bine pentru bunăstarea oraşului, a făcut drumuri, iluminare, canalizare şi multe altele. El merită să fie primar, a dovedit aceasta pe parcursul anilor. Un om care cu toată inima este pentru oraşul nostru.”


Denis Ivanov, 29 de ani, or. Hânceşti: „Cele mai multe şanse le ale Alexandru Botnari şi Marcel Petruşan. Alexandru Botnari deoarece mulţi încă îl susţi şi îl cunosc, iar Marcel Petruşan deoarece la fel mulţi oameni doresc schimbare, mai ales că el este din partidul care acum e la guvernare. Aceşti doi candidaţi cred că vor împărţi majoritatea voturilor.”


Aurel VICLIUC

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco