• Curierul de Hâncești

VOX POPULI Sunteţi mulţumiţi de rezultatul alegerilor locale la funcţia de primar al mun. Hânceşti?Duminică, 3 noiembrie, în oraşul Hânceşti a avut loc turul II al alegerilor locale la funcţia de primar al mun. Hânceşti. Alexandru Botnari şi Marcel Petruşan s-au luptat pentru funcţia de primar. În urma scrutinului învingător a devenit Alexandru Botnari cu 52,86% din voturi, iar concurentul său Marcel Petruşan a acumulat 47,14% din voturile alegătorilor. Preferinţele şi voturile s-au împărţit practic egal între candidaţi, în contextul acesta am decis să facem acest sondaj şi să întrebăm pe locuitorii oraşului Hânceşti:


Sunteţi mulţumiţi de rezultatul alegerilor locale la funcţia de primar al mun. Hânceşti?


Cristina Olteanu, 35 de ani, or.Hânceşti: „Alexandru Botnari a câştigat meritat, pentru că a lăsat în urmă amintiri frumoase în activitatea lui de primar. Este un om care a dat dovadă pe parcursul anilor că merită încrederea oferită de cetăţeni şi că poate schimba lucrurile spre bine. Deja din partea d-lui rămâne să se ţine de promisiunile date şi să conducă oraşul nostru spre un viitor mai bun.”


Vladimir, 44 de ani, or. Hânceşti: „Sunt dezamăgit! Sunt dezamăgit de cetăţenii care nu au ieşit la vot, acestor oameni nu le pasă de viitorul oraşului nostru. Acum avem ce avem... Iarăşi am rămas cu acelaşi primar, parcă s-ar fi dus în Parlament, dar nu ştiu de ce nu i-a plăcut acolo... Nu se va schimba nimic după alegerile acestea şi totul va rămâne la vorbe. Eu, cel puţin, sunt cu conştiinţa curată că am votat pentru schimbare, dar rezultatele arătă că la majoritatea cetăţenilor le place să rămână la starea care sunt acum...”


Radu Popa, 22 de ani, mun. Hâncești: „Deja este cum este, important că dl primar să se țină de promisiunile făcute și să contribuie la dezvoltarea orașului, atunci vom fi cu toții mulțumiți, dar până atunci nu pot spune îs mulțumit sau nemulțumit…”


Eleonora, 55 de ani, or. Hânceşti: „Eu am pledat ca la primărie să fie un om nou, o persoană care să aducă schimbări. Dl Botnari a făcut, nu pot spune, câte ceva în acest oraş, dar deja era timpul să dea locul altcuiva – mai tânăr, cu noi idei şi posibilităţi, dar şi perspective. Primăria nu este o moştenire, nu este o avere care să te ţii cu ambele mâini de ea, trebuie să ştii când şi cum să pleci, să pleci frumos, dând undă verde unui potenţial mai mare, întru binele întregii comunităţi. Dar, acum avem ce avem… Dlui Botnari, i-aş spune, să dea Domnul, vorbele sale, să devină fapte, după cum a promis întreaga campanie electorală.”


Sîrbu Nadejda, 35 de ani, mun. Hâncești: „Da sunt mulțumită, a învins dl Alexandru Botnari, un om care a făcut multe pentru orașul nostru și sperăm că va mai face multe alte fapte bune pentru bunăstarea și prosperarea orașului nostru. Un alt om la această funcţie nici nu-mi pot imagina, doar el, fiindcă a dat dovadă că merită!”


Lidia Copăceanu, 18 ani, mun. Hânceşti: „Da, sunt mulțumită. Indiferent de ce spun alții, domnul Botnari mereu a dat dovadă de interes pentru oraș și pentru oameni. A făcut multe lucruri frumoase pentru noi aici „acasă” , chiar dacă unii așteaptă ca într-un scurt timp să fie făcute exagerat de multe deodată. Așa cum a demonstrat înainte prin faptele sale că e un om competent și ține la orașul său, așa sper că o va face și mai departe.”


Aurel VICLIUC

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco