• Curierul de Hâncești

Zinaida Buruiană - noul viceprimar

Astăzi, vineri, 01 aprilie 2016, la şedinţa Consiliului local Hânceşti au fost discutate un şir de probleme. Pe ordinea de zi găsindu-şi loc 22 de întrebări care urmau să fie aprobate sau nu. Printre acestea s-a aflat şi darea de seamă pe activitatea efectuată de primăria Hânceşti, condusă de primarul, Alexandru Botnari, în ultima perioadă, cât şi aprobarea unui plan strategic de activitate pe următorii ani.


În acelaşi context a fost propusă candidatura dnei Zinaida Buruiană pentru funcţia de viceprimar al oraşului Hânceşi, post devenit vacant odată ce dl Ion Ciubuc şi-a prezentat demisia din proprie iniţiativă. Primarul de Hânceşti a exprimat necesitatea votării unui nou viceprimar, deoarece treburile administraţiei publice locale sunt numeroase, iar celălalt viceprimar pe probleme sociale şi primarul ar avea nevoie de acesta pentru a-i delega problemele ce ţin de domeniul economic.


Candidatura dnei Buruiană a primit votul majoritar, doar doi consilieri s-au abţinut. Amintim că dna Zinaida Buruiană a mai deţinut postul de viceprimar al oraşului Hânceşti pe parcursul a altor două mandate ale primarului Alexandru Botnari. Actual dna Buruiană activează în cadrul Oficiului Teritorial Hânceşti al Cancelariei de Stat în calitate de consultant superior.Elvira Popescu

0 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco