• Curierul de Hâncești

,,Ziua ușilor deschise” - la Colegiul de Construcții din Hâncești

Colegiul de Construcții din Hâncești a găzduit miercuri un eveniment de anvergură cu genericul ,,Ziua ușilor deschise”, în cadrul căruia au fost invitate peste 40 de instituții de învățământ din raionul Hâncești, precum și din raioanele Cimișlia, Leova și Cahul.

Evenimentul ,,Ziua ușilor deschise” se organizează anual cu scopul de a promova oportunitățile de dezvoltare și perspectivă pe care le oferă instituția. Colegiul de Construcții din Hâncești oferă studenților, la alegere, 5 profesii: ,,Contabilitate, Cadastru și organizarea teritoriului, Evaluarea imobilului, Construcția și exploatarea clădirilor și edificiilor, Sisteme de alimentare cu căldură, gaze și ventilație.”


În cadrul evenimentului, invitații au beneficiat de un program larg de activități precum și de prezentarea ofertelor de studii și angajare pe care le oferă instituția pe parcursul anilor de studii.

Axenia Ungureanu, organizatorul evenimentului, menționează că studenților le sunt oferite posibilități de angajare după absolvire precum și de înregistrare la orice facultate din cadrul universităților. Studenții dispun de toate condițiile și oportunităţile oferite de colegiu.

,,Sunt student în anul întâi la specialitatea contabilitate în cadrul Colegiului de Construcții din Hâncești, am ales această instituţie pentru că îmi oferă posibilitatea de a crește pe viitor în domeniul dorit și de a-mi construi o carieră pe plan profesional. Profesorii sunt adevărate călăuze pentru noi, mă bucur că am făcut această alegere!” – menționează Elena Diftirenco, studentă.


Colegiul dispune de bibliotecă, sală de lectură, săli amenajate pentru orele de curs precum și de cămin nou renovat cu toate condițiile necesare. În cadrul evenimentului, cei prezenţi au fost informați despre parteneriatul cu România și Rusia în timpul stagiilor de practică, lucru care oferă o oportunitate de dezvoltare și perspectivă pentru viitor.

Maria MUNTEANU, stagiară

49 afișare

Tel. de contact redacție: (0269) 2-32-33

Tel. de contact manager/fax: (0269) 2-44-23

E-mail: cdh1@mail.ru / publicitate.curier@gmail.com

                                                                                                                             

Adresa redacției: str. Mihalcea Hâncu, nr. 132,

biroul 300, mun. Hâncești

© 2018 by Alina Cravcenco